2777
2789

خیلی سخته از دیروز صبح بالاسرش هستم بخاطر تبش دکترم برم دارو داد ولی بدرد نخور بود تا شنبه ببرم دکتر خودش خوابم میاد میترسم بخوابم ای خداااا بچه تا بزرگ بشه پیر میشم

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

دعا کن من هیچوقت بچه دار نشم.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

تبش الان چقدره قشنگم؟؟؟

اگر چند ساعتیه تحت کنترله

داروش رو هم سر وقت دادی

بخواب گلم 

اگر تبش شدیده

مجبورید با خودش بیدار بمونید

نذاری بخوابه 

پاشه نقاشی چیزی بکشه

پاشویه شه با اب نمک

رو بدنشم میتونی پوست خیار بذاری

به خودش خیار رو بدی بخوره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیییییییی سختههههههههه

پوست آدم‌کنده میشه 

انشالله زود خوب بشه

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

خدابزرگه نا امید نباش من سه تا پشت سرهم دارم چی دوهفته پیش ویروس گرفتن پشت سرهم شوهرم هم ماموریت بود دست تنها اخرش هم خودم مریض شدم حال نداشتم  دوباره این هفته خودم فقط دعا میکردم بچه هام نشن چون پشت سرهمن وسنی ندارند وسختمه یکی راحت تره

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

تبش الان چقدره قشنگم؟؟؟اگر چند ساعتیه تحت کنترلهداروش رو هم سر وقت دادیبخواب گلم اگر تبش شدیدهمجبوری ...

با مکافات اومد زیر سی و هشت یکسالشه عزیزم نمیتونه اینکارا انجام بدع

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

واقعا سخت.. خداقوت به همه مادرا... یه زمانی می اومدم تواین سایت میدیدم مادرا گفتن شبا راحت بچه شون م ...

اووووف تا وقتی مادرم زمده بود بچه نداشتم اونو تر و خشک. میکردم مریض بود دم به ساعت الانم بچم هی خدا بازم شکرت حال بچم خوب بشه فقط تا صبح 

خدابزرگه نا امید نباش من سه تا پشت سرهم دارم چی دوهفته پیش ویروس گرفتن پشت سرهم شوهرم هم ماموریت بود ...

کمک داری حتما 

کمک داری حتما

نه عزیزم خدا کمکم 

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

نه عزیزم خدا کمکم

خدا مثلا چه کمکی میکنه دقیقا؟؟وای سه تا بچه پشت هم بدون کمک خانواده چطور ممکنه آخه من با یه دونه به گوه خوردن افتادم 

خدا مثلا چه کمکی میکنه دقیقا؟؟وای سه تا بچه پشت هم بدون کمک خانواده چطور ممکنه آخه من با یه دونه به ...

توان قدرت بهم داده باصبوری این حرف نزن که خدا هیچه خدا کمکم میکنه با نسخه دکتر سریع خوب میشن طولانی نیستش اذیت بشم درسته پشت سرهم میشن وبعد خودم ولی صبوری استقامتی بهم داده که همه میگن چه اعصابی داری من فقط توکلم به خودشه خودش هم حامیم بوده