2777
2789
عزیزم اخبار نمیخونی

میخونم 

ولی باشگاه زیر نظر وزارت خانه ن نباید مشکلی پبش بیاد

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
عزیزم شاید تو باشگاه میخواستن بهت تجاوز کنن برای همین نمیری به مامانت راستشو بگو

اینو به پسرم میگی؟؟؟اون نمیدونه تجاوز چیه...مادرشوهرت حق داشته با دمپایی حسابتو برسه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه مشکلی توی باشگاه داری عوضش کن یا با مادرت در میان بزار

ولی اینو بدون تو نیاز به آینده ی خوب داری

و آینده خوب لازمه‌اش ورزش و زبانه ، باید از الان یاد بگیری با تلاش به خواسته هات برسی نه با تنبلی و نشستن توی گوشی

حرف مامانت رو کاملا گوش نده بخودت فضا بده حق داری خسته بشی

قرار نیس با گوشی ب خودش فضا بده

گوشی تو این سن سم خالصع

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
اون خانم بیماره من کنار بچه هام می‌شینم باشگاه

حالا بیمار که نه ولی زیادی گنده ش کرده 

ممنون که مراقب بچه هاتون هستین

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

کاش مامان منم بهم اصرار میکرد که باشگاه و زبان برو کاشششش

اونوقت الان تو سن ۳۴ سالگی با دوتا بچه احساس ناکافی بودن و پوچی نداشتم ...

باورت میشه پول یه ماه باشگاه رو داد تو این چند سال ؟

اونم دبیرستان بودم انقدر گریه کردم .

دوستام میرفتن والیبال ولی به من پول ایروبیک و به زور داد .چون ایروبیک ارزون تر بود .

بخدا فقط یه ماه رفتم .

حرف مامانت و گوش کن پسرم .

وقت واسه بازی هست 

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

منم یه دختر 11ساله دارم ومیگه ازکلاس زبان خسته شدم

منم دیگه مجبورش نمیکنم الان توسنی هست که خوب وبدرامیفهمه براس توضیح دادم که به نفع آیندشه ولی نخواست ونرفت فقط میره والیبال

دیگه عواقبش به خودش مربوط هست من هزچی لازم بودگفتم

هر دو یکی فرد یکی زوج . من دقیقا همین شکلی بودم . 

پوم(قرمز مشکی ) بگیر برو بالاتر پوم ۲ پوم ۳ رشته اینده داریه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

عزیزم شاید تو باشگاه میخواستن بهت تجاوز کنن برای همین نمیری به مامانت راستشو بگو

این و الان به یه پسره ۱۰ ساله داری میگی ؟؟؟

خدا شفات بده فقط

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷