2777
2789
عنوان

ضربه به چشم بچه

58 بازدید | 9 پست

سلام داداشم ۶ سالش هست امروز با بچه فامیل مون بازی کرده دستش با ضربه خورده به چشم داداشم بعد از اون خوابیده الان بیدار شده اصلا میگه نمیتونم چشم باز کنم چشمش اصلا علائمی نداره فقط میگه درد داره نمیتونم باز کنم شهرستان هستیم تا صبح دکتر نیست 

بنظرتون مشکل جدی هست 

نمیدونم منم بودم میترسیدم مواظبش باش تا صبح ولی فکر نکنم چیز حادی باشه

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا حالم رو گرفته اصلا داداش با همه چی جور هست امروز اصلا غذا هم نخورده

هو هو حتما بچه بدقلقیه بخوابونش با داستانی چیزی

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،
خیلی دردش میکنه اصلا نور بهش میخوره شروع میکنه داد زدن الان به زور خوابیده

عزیزم داداشت خوب شد؟چیکارش کردی