2777
2789
عنوان

بیایید بگید حسرت چی رو دارید الان

347 بازدید | 44 پست

من خودم دوست داشتم 16 سالم بود و می‌چسبیدم به درس و دانشگاه

پدرم یه آدم عاقل بود و بفکر آینده بچه هاش...‌

با آدمایی که از پشت بهم خنجر زدن نمی رفتم و بیام

و ...

هزاران حسرتی که رو دلم موند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول

پول خیلی خیلی زیاد😂

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

ولش کن تجدید خاطره میشه 😔

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

حسرت قیافه و قدی که دوست دارم 

حسرت داشتن گربه❤️

پول فراوان 

حیوانات هم شکایت هایشان را پیش همان خدایی میبرند که ما ارزوهایمان را پیشش میبریم .           یه گربه خوشگل اروم  که اسمش عسلیه😊                             کاربری دست دونفره

چی بگم اخه

حتی دلم نمیاد تایپش کنم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

از ته ته دلم میخواستم پدرم زنده میببود

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد