2777
2789

یکماه به خودت استراحت بده و باشگاه رو نرو

ببین حست به باشگاه چیه

اگه دلت تنگ میشه براش برو تازه مادرتم خوشحال میشه

اما اگه هیچ فرقی برات نداره به مادرت حس و حالتو و علاقتو بگو 

بگو مامانم میدونم که چقدر زحمت میکشید برام ولی من واقعا علاقه ای به این رشته ندارم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زبان که قطعا واجبهولی کاش این تو فرهنگمون جا بیوفته کسی که از بچگی مرتب ورزش کنه احتمال اینکه تو بزر ...

خیلیا  ورزش نمیکنن و ورزش هم نکردن الان در جایگاههای بالای اجتماعی هستن . پسرایی میشناسم از بچگی ورزش کردن الان  هیچی :( 

خودم ورزش میکردم  مقام و مدال هم دارم . هیچی .

کلا بی خیال ورزش . 

فوقش توی خونه حرکات کششی یا پیاده روی کافیه .

دیگه باشگاه نه .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اگه میخوای خستگی هاتو با سرگرم گوشی شدن رفع کنی همون بهتر که یه کار مفید مثل باشگاه رفتن کنی

برادر منم تا کمربند قهوه ای کاراته رفت ولی بعدش ولش کرد و با گوشی و کارای بیهوده خودشو سرگرم کرد و الان داره چوب اشتباهشو میخوره

خود منم چند سال کلاس زبان رفتم و یه سال مونده به کنکورم به بهونه درس خوندن بیشتر ولش کردم که میتونم بگم بزرگترین اشتباه زندگیمو کردم به حدی که زبان کنکورمو صفر زدم و کلی تو رشته و آیندم تأثیر گذاشت و الانم هیچی از زبان حالیم نیست چون فراره

هر دوتا رشته رو ادامه بده عزیزم

مطمئن باش در آینده از هیچ کدوم شون پشیمون نمیشی

اتفاقا به نظرم تو بیشتر از بچگیت استفاده میکنی و به خاطر این کلاس ها تو جامعه قرار داری نه کسایی که همش سرگرم بازی های مجازی با گوشی و کامپیوترن و هیچی از محیط اطرافشون نمیفهمن

چُم چی بگم🤷

خیلیا ورزش نمیکنن و ورزش هم نکردن الان در جایگاههای بالای اجتماعی هستن . پسرایی میشناسم از بچگی ورز ...

ولی من هرکس و دیدم ورزش میکرده روحیه و اعتماد بنفسش صد هیچ از بقیه جلوتر بوده و خب این کافی نیست؟

مدال و جایگاه اجتماعی هم قطعا باارزشه ولی تو این دنیا حالمون مهمه نیومدیم که مدال و کاپ جمع کنیم بریم که:)

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

میشه اینو خودت بخونی اسی؟

احساس می کنم تو تاپیکت کلی عذاب وجدان دادن به بچه بود مادرم زحمت کشیده مادرم غصه می خوره

اسی اینکه بچه هرروز کلاس باشه شاید خوشحالش نکنه 

شاید دلش بخواهد سمت چیزای دیگه بره شاید به چند وقت استراحت نیاز داره

مطمئنم خودت هم همین احساس رو داشتی که کاش ورزش می کردم یا ورزشمو ادامه میدادم و الان می خواهی بچه هات همچین احساسی نداشته باشن ولی به این فکر کن نه زندگی بچه هات با شما یه جوره نه احساس و شخصیتت

به نظرم بذار دوماه توش بخوره یکم نرن بعدا بپرس دوست دارن ادامه بدن یا نه.

علتش رو هم جویا شو چرا دوست ندارن برن

میشه اینو خودت بخونی اسی؟احساس می کنم تو تاپیکت کلی عذاب وجدان دادن به بچه بود مادرم زحمت کشیده مادر ...

میخوان فقط گوشی بازی کنند از بس کالاف بازی کردند حالم از گوشی به هم میخوره...نمی خوام آینده میل و بی نشاط باشند

خودشون هم حرفشون همینه؟

پسر کوچیکم الان با حرفهای شما دوستان قانع شده وقتشون به بطالت می گذرونن...من می خوام ورزشکار و با نشاط باشند مخصوصا که تکواندو کار خیلی ماهری هستند و کلی مدال دارند...الان یک هفته است باشگاه نمیرن پسر کوچیکم میگه مامان چرا مثل قبلنا شاد نیستم؟