2777
2789
عنوان

اگه سفر به هند داشتید بیاید لطفاً

474 بازدید | 44 پست

شما باشین کدومو ترجیح میدین؟؟‌ 

ترکیه که قبلاً تجربه چند سال زندگی در ا‌ونجارو داشتین ولی اگه بخواین برین همه جاشو میشناسین و کلی خوراکی خوشمزه میخورین و کلی خرید میکنین برای خودتون و خونه. مالزی که ماه عسل رفتین و کلی خوش گذشته و بازم جای نرفته توش دارین که میدونی خیلی خوش میگذره بهتون. دبی که قدیما رفتی، الان که پیشرفت کرده ندیدیش اصلاً. هند که تا حالا اصلاً نرفتی و ریسک سفرش بالاس!! و اگه بری نه خوردنی‌های خوشمزه‌ای داره نه میدونی چی در انتظارته!

به نظرتون تصمیم عقلانی چیه؟؟ هند ارزش سفر داره؟ جای دیگه هم رنج با این لوکیشنا پیشنهادی دارید؟ تایلند‌ رو هم دوس نداریم، نرفتیما اما فکر میکنیم خوش نگذره بهمون.

اومدم ببینم کیا رفتن خارج

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تایلند طبیعتش خیلی قشنگه اتفاقن فقط اسمش بد شده اونم به خاطر یه عده بی جنبه وطنی

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

دوستم رفته بود می گفت غذاهاش افتضاحه. همون شب اول یه غذا تو هتل خورده مریض شده بود رفتا بود دکتر و سرم و دارو و ...   بعد دکتره بهش گفته بود یه ویروسی تو غذا و اب اینجا هست که ما بهش مقاوم شدیم ولی مسافرهای کشورهای دیگه رو مریض می کنه!  گفته بود فقط نوشیدنی هایی که در بسته هستن مثل نوشابه و اب معدنی و .. مصرف کنه.  غذا هم میوه جات 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

دوستم رفته بود می گفت غذاهاش افتضاحه. همون شب اول یه غذا تو هتل خورده مریض شده بود رفتا بود دکتر و س ...

ما فقط آب معدنی میخوردیم

غذا هم از جاهای معتبری که لیدرمون میبرد

بچه هامم بردم الحمدلله مریض نشدن

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
میشه از قشنگیاش و نقصاش بگی

ببین با تمام مردم دنیا فرق دارن

تاج محل خیلی قشنگه

به نظر من ارزش یه بار رفتن رو داره

وسواسی هستی نرو

مثلا بعضی معابد باید پای بدون جوراب تو بری

تایلند طبیعتش خیلی قشنگه اتفاقن فقط اسمش بد شده اونم به خاطر یه عده بی جنبه وطنی

یعنی برا یه زوج پیشنهاد میدی؟؟ اتفاقاً عکسای دوستامونو میبینیم خیلی زیبایی داره

ما فقط آب معدنی میخوردیمغذا هم از جاهای معتبری که لیدرمون میبردبچه هامم بردم الحمدلله مریض نشدن

کلا هندی ها حتی تحصیل کرده هاشون توجهی به بهداشت ندارن!  دوستم می گفت اونجا همکارهای هندی ام که یعنی مهندس هم بودن بستنی مهمون کردم می گفت رستوران داره که بستنی آورد تعجب کردم تو یه کاسه بزرگ آورد بعد می گفت همه اشون قاشق هاشون می کردن تو یه ظرف و می خوردن

می گفت دیگه دو تا قاشق از جلوی خودم خوردم که بدشون نیاد و دیگه نخوردم 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

ببین با تمام مردم دنیا فرق دارنتاج محل خیلی قشنگهبه نظر من ارزش یه بار رفتن رو دارهوسواسی هستی نرومث ...

اره من تجربه جدید دوس دارم، نه وسواس اونجوری نیستم و خودم رو با شرایط وفق میدم. پس خورد و خوراک نگرانی نداره؟؟ از جاهایی که حتماً باید رفت بهم میگی که سرچ کنم بیشتر وسوسه شم😹😹 به نظر خودمم ارزش یکبار امتحان رو داره.

کلا هندی ها حتی تحصیل کرده هاشون توجهی به بهداشت ندارن! دوستم می گفت اونجا همکارهای هندی ام که یعنی ...

اره یه چیزایی میبینی ازشون پرهات میریزه

تو معبد سیک ها صف بود نذری میدادن

رفتم تو صف 

یه پیرمردی بود با دست تو دست مردم حلوا مانند میذاشت

فک کن با چهار انگشت

میذاشت کف دستت

من فرااار