من هر جایی میرم مادر شوهر خدا زده ام میاد فکرشو بکن من میرم بانک کارتی که به اسم من هست رو درست کنیم مادر شوهرم همیشهههههه میاد اگه بعد سال و ماهی دعوتم کنن شوهرم (عقدیم) بخواد منو بیاره اون خدا زده میاد من هر جا برم اون هست خستههه شدم منننننن دو روز قبل ما رفتیم بانک مادر شوهرم اومد برادر زاده اش اومد نمیدونم چه واکنشی نشون بدم به شوهرم اگه بگم اون بچه ننه صدرصد دعوا درست می کنهه حالم ازش بهم می خوره اشغاللللل ها رو نمیدونم چرا من اینا رو قبول کردم
خب منم دوست دارم تو دوران تقدم دو دقیقه تنها باشم با نامزدم مادر شوهر عفریته ام نمیزارعععععععععع
لحن حرف زدنم معلوم نیس ما دو روز قبل رفتیم بانک بعد هر بار داخل بانک میاد ولی چون شیشه ماشین خراب بود بلند نمیشد گف تو ماشین میشینم ..خلاصه ما اومدیم پیاده شدیم با اعصبانیت گفت زود بکنید زود بیایید .. بعد ما رفتیم اومدیم سایت بسته میگه دروغ میگن سایت بسته فلان بعد گفت پس چرا اون جا نشستین گفتم ماذر ما ننشستیم ما وایستاده بودیم . شوهرم گفت کارمند بانک میکه حالممممم بهم می خوره ازش مرض داره داخل بانک میاد
کارت زیاد درست کردم استفاده زیادی ازشون میشه مجبورم همش برم بانک اینجوری نیس سر سال برم عوض کنم