2777
2789
عنوان

چقدر من گذشته ی داغونی داشتم

119 بازدید | 9 پست

فقر و اعتیاد پدر و ورشکستگی و جنگ و دعوا تو خونه همه ی اعضای خونواده بهم میپردین محبت کردن بلد نبودیم خونه همیشه پر مهمون و هیچوقت هم مرتب نبود نتیجه من که تو این سن (39) قرص اعصاب میخورم چی میشد پدر و مادرم باسواد و شغل و جایگاه اجتماعی خوب داشتن و ماهم پولدار بودیم چقدر الان شاد بودم ولی چون تو اون جو بزرگ شدم عصبی شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ولی هنوزم‌ برای من همین اوضاعه  انقد بی اعصاب شدم سریع بهم‌میریزم و آرامشم از دست میدم

منم همیشه میگم‌کاش تو یه خانواده سالم بدنیا میومدم چون نابودم کردن

دختر ترک
واقعا عدالت دنیا کجاست؟درک نمی کنمولی مشخصه زن قوی ای هستی و دنیا دیده سختیا از ادم شخصیت دیگه ای می ...

همیشه حسرت زندگی کسایی که تو محیط آروم بزرگ شدن دارم اونایی که همه چیز براشون اوکی بوده و آرامش داشتن شادهستن و همیشه لبخند به لب