2777
2789

فرض کنید دوسال پیش باهاش یه دیت رفتم ولنتاین بود براش کادو بردم بعد دیگه باهاش ادامه ندادم تموم کردم نشد اون کادوشو بده یعنی نخواستم

الان بعد دوسال یهو شماره‌امو دیده یادم افتاده اگه بگه مایلی بریم بیرون همینجوری گپ دوستانه بزنیم کادوتو جبران کنم

به نظرتون برم؟ 

اینجوری نیستم که بگم اره حتما باهاش اوکی میشم

و چند ماهی رو یکی دیگه کراشم ولی کادومو میخوام😐

نظر شما چیه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

برو ادم ی بار زندگی میکنه 😂✌🏻

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

بنظرم اگه قصد نداری رابطه ای شکل بگیره نرو

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درخواست داده یا قراره درخواست بدع؟

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
مگه کادوت چقد قیمتی بود ک حاضری ب خاطرش برگردی با همچین تحفه ای؟

نگفتم قراره برگردم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بفرسته برات البته به یه آدرس دیگه یا پست نزدیک محلتون اینکه میگه گپ دوستانه فقط گپ دوستانه نیست ولی ...

راستش خودم اصلا قصد وارد رابطه شدن باهاشو ندارم تایپم نیست

بنظرم اگه قصد نداری رابطه ای شکل بگیره نرو

ممنون از نظرت

درخواست داده یا قراره درخواست بدع؟

گفته بریم گپ بزنیم 

راجب کادو چیزی نگفته نمیدونم میخوام ببینیم اگه مسئله اینجوری بود نظر بقیه چیه

۲ سال گذشته کادو میخوای؟! فقط کادو!

اره میخوام چه اشکالی داره

خودش هم دوسال گذشته زنگ زده

هموم دیدار. مگه چند تومن خرجش کردی؟

خیلی نبود 

راستش خودم اصلا قصد وارد رابطه شدن باهاشو ندارم تایپم نیست

من بودم دنبال کادوش نبودم 

اکثرا تو این موارد که طرف خودش میاد میگه بیا کادوتو بگیر من به شخصه بی اعتمادم!دست خودمم نیست 

حسابی مواظب باش برو بگیر اگه میخوای عزیزم

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد