2777
2789
عنوان

پسره میخواد بهم کادو بده به نظرتون بگیرم❔️

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 25 پست
من بودم دنبال کادوش نبودم اکثرا تو این موارد که طرف خودش میاد میگه بیا کادوتو بگیر من به شخصه بی اعت ...

ممنون از نظرت

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرنکنم کادو بده نهایت یه شام و گلاگر حالت بد نمیشه باهاش حرف بزنی،برو

حس تنفر و انزجار ازش ندارم که حالم بد بشه

ولی خب تایپمم نیست 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خب میگی دوست دارم کادوم یه جوری جبران بشهاگر فقط هدفت همینه ،برو حداقل یه شام بخور ،بعدشم بی محلی کن

اینجوری هم درست نیست

البته بهش گفتم به هیچ وجه نمیخوام وارد چیزی بیشتر از یه گپ دوستانه بشم

اگه برم هم این از قبل مشخصه

اینجوری هم درست نیستالبته بهش گفتم به هیچ وجه نمیخوام وارد چیزی بیشتر از یه گپ دوستانه بشماگه برم هم ...

خب پس باهاش اتمام حجت کردی

باز اگر خودش راصی نباشه باهات قرار نمیذاره

به نظرم خیلی هم درسته چون تو کادو دادی

البته اشتباه کردی ک کادو دادی چون اکلین هدیه رو باید پسر بده

ولی دادی دیگه ،پس درسته ک بری 

خب پس باهاش اتمام حجت کردیباز اگر خودش راصی نباشه باهات قرار نمیذارهبه نظرم خیلی هم درسته چون تو کاد ...

بی‌مناسبت نبود ولنتاین بود ولی واجب نبود چون هنوز یه دیت هم نرفته بودیم

کادو هم چیز اونقدرا خاص و گرونی نبود

ولی بیشتر دلم اون هیجانِ بیرون رفتن و کادو گرفتن رو میخواد انگار

ولی یه از یه طرف هم میگم خب من که نمیخوام باهاش وارد رابطه بشم رو یکی دیگه هم کراشم شاید اصلا نباید برم

بی‌مناسبت نبود ولنتاین بود ولی واجب نبود چون هنوز یه دیت هم نرفته بودیمکادو هم چیز اونقدرا خاص و گرو ...

چطور ولنتاین تو کادو بدی ،اون نده؟!

اگر مناسبته ، واسه دوتاتون مناسبته

تو نمیخوای بری ،منم هرچی میگم باز حرف خودتو میزنی

خب نرو 

چطور ولنتاین تو کادو بدی ،اون نده؟!اگر مناسبته ، واسه دوتاتون مناسبتهتو نمیخوای بری ،منم هرچی میگم ب ...

نه خب چیزی که گفته بودم رو زنگ زد بگیرم خودم گفتم نمیخوام 

اونموقع نخواستم😐😂

نه راستش دلم میخواد برم ولی حس میکنم نباید برم