فرض کنید دوسال پیش باهاش یه دیت رفتم ولنتاین بود براش کادو بردم بعد دیگه باهاش ادامه ندادم تموم کردم نشد اون کادوشو بده یعنی نخواستم
الان بعد دوسال یهو شمارهامو دیده یادم افتاده اگه بگه مایلی بریم بیرون همینجوری گپ دوستانه بزنیم کادوتو جبران کنم
به نظرتون برم؟
اینجوری نیستم که بگم اره حتما باهاش اوکی میشم
و چند ماهی رو یکی دیگه کراشم ولی کادومو میخوام😐
نظر شما چیه؟
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من بودم دنبال کادوش نبودم اکثرا تو این موارد که طرف خودش میاد میگه بیا کادوتو بگیر من به شخصه بی اعت ...
ممنون از نظرت
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فکرنکنم کادو بده نهایت یه شام و گلاگر حالت بد نمیشه باهاش حرف بزنی،برو
حس تنفر و انزجار ازش ندارم که حالم بد بشه
ولی خب تایپمم نیست
خب میگی دوست دارم کادوم یه جوری جبران بشهاگر فقط هدفت همینه ،برو حداقل یه شام بخور ،بعدشم بی محلی کن
اینجوری هم درست نیست
البته بهش گفتم به هیچ وجه نمیخوام وارد چیزی بیشتر از یه گپ دوستانه بشم
اگه برم هم این از قبل مشخصه
خب پس باهاش اتمام حجت کردیباز اگر خودش راصی نباشه باهات قرار نمیذارهبه نظرم خیلی هم درسته چون تو کاد ...
بیمناسبت نبود ولنتاین بود ولی واجب نبود چون هنوز یه دیت هم نرفته بودیم
کادو هم چیز اونقدرا خاص و گرونی نبود
ولی بیشتر دلم اون هیجانِ بیرون رفتن و کادو گرفتن رو میخواد انگار
ولی یه از یه طرف هم میگم خب من که نمیخوام باهاش وارد رابطه بشم رو یکی دیگه هم کراشم شاید اصلا نباید برم
چطور ولنتاین تو کادو بدی ،اون نده؟!اگر مناسبته ، واسه دوتاتون مناسبتهتو نمیخوای بری ،منم هرچی میگم ب ...
نه خب چیزی که گفته بودم رو زنگ زد بگیرم خودم گفتم نمیخوام
اونموقع نخواستم😐😂
نه راستش دلم میخواد برم ولی حس میکنم نباید برم