2777
2789

۲۴ سالمه شاغلم مجردم...

یه خاهر ناتنی دارم از ازدواج اول مادرم ...

یه زن در آستانه ۴۰ سالگی 

بینهایت خسیس پولدوست چاق شلخه کثیف در حد یه بشکه بدبوی پرچرک ضایع بیکلاس  افسرده و بی اندازه کینه ای بیاندازه دمدمی مزاج ..

یه پسر ۲۰ ساله  یه دختر ۱۴ ساله داره 

به اصرار شوهرش دوباره باردار شد و یه پسر ۴ ساله دارن الان ....

دامادمون آدم به شدت پولدار مهربان و نسبتا امروزی‌ شوخطبع مومن به شدت صبور آروم و به شدت احترام‌خاهرمو داره 

اما خاهرم برا فرار از خونه و آشپزی   عدم مسولیت  شاغل شده و سرکارم یا خابه یا میخوره

بچه ۴ سالشونم همیشههه خونه ماست و منم با وجود شاغل بودن شدم‌مادرش...

همیشه با منه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی حتی شبام خونه ماست مادرم به خاهرم زنگ میزنه میگه بیا بچتون ببین حداقل قیافش یادت نره

خب میگی افسردس بنده خدا🥲

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

گاهی حتی شبام خونه ماست مادرم به خاهرم زنگ میزنه میگه بیا بچتون ببین حداقل قیافش یادت نره

هووفف.. بچه برای همسایه اورده. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

گناه داره بفرستش بره روانشناس

مثلا علت افسردگیش چیه؟چون میگی شوهر خوبی داره

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

فقط زاییده

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲