2777
2789
عنوان

به نظرتون با این پسره برم دیت❔️

80 بازدید | 9 پست

فرض کنید دوسال پیش باهاش یه دیت رفتم ولنتاین بود براش کادو بردم بعد دیگه باهاش ادامه ندادم تموم کردم نشد اون کادوشو بده یعنی نخواستم

الان بعد دوسال یهو شماره‌امو دیده یادم افتاده اگه بگه مایلی بریم بیرون همینجوری گپ دوستانه بزنیم کادوتو جبران کنم

به نظرتون برم؟ 

اینجوری نیستم که بگم اره حتما باهاش اوکی میشم

و چند ماهی رو یکی دیگه کراشم ولی کادومو میخوام😐

نظر شما چیه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو کادوتو بگیر دوس نداشتی ادامه نده مهم کادوته

انتظار داشتم همه بگن نرو 

ولی خب بهش میگم به هیچ وجه نمیخوام وارد ارتباط خاصی بشم انگاری درست نیست اینجوری 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
کادو چی دادی بهش اونوقت؟

چه فرقی داره؟

انتظار داشتم همه بگن نرو ولی خب بهش میگم به هیچ وجه نمیخوام وارد ارتباط خاصی بشم انگاری درست نیست ای ...

نگو حتما مشکلی داشته ک ادامه ندادی کادوتو بگیر بعد ی مدت ببین چی میشه دیدی ب درد نمیخوره راحت بگو خواسام  درست شدی یا ن ک اونم ب درد من نمیخوری بای. برو بچسب ب کراشت اونم خوب نبود دیگ هیجی برو رو خودت و پیشرفت زندگیت بچسب و تمام

میخوام ببینم قیمتش چطوره بوده، چند تومن گولت زده و گرخیده ...

اصلا جریان رو نمیدونی

من خودم کات کردم از طرف خودم بود

نگو حتما مشکلی داشته ک ادامه ندادی کادوتو بگیر بعد ی مدت ببین چی میشه دیدی ب درد نمیخوره راحت بگو خو ...

آخه تایپم نیست کلا