من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
استارتر برای من اتفاق افتاده یه چیزو با حسن نیت صد انجام دادم طرف در جواب دلم رو شکسته و مسخره کرده.
من یه مدت خیلی ناراحت بودم بعد فهمیدم قبلا خودم از ناراحتی کسی خوشحال شده بودم. البته اون شخص قبلا خودش بد رفتار کرده بود ولی هرچی بود من نباید خوشحال میشدم. میخوام بگم از ناراحتی ات درس بگیر ببین چرا این مشکل برات پیش اومده؟
مطمئن باش هرکسی ظلم بکنه نتیجه اشو میبینه حتی اگه شما متوجه نشی، هم این دنیا هم اون دنیا
اگه قرار بود هرکی یه بدی کرد سزاش رو ببینه الان وضعیت این همه گرسنههای غزه این طوری نبود خلاصه کارما و اینا کلا چرت و پرته اگه نتونستی حقت رو بگیری دیگه بهش فکر نکن
صبر به چی عزیزم؟شرایطی که برام به وجود آوردن و عاملش بودن کلی دارم صبر میکنمنمیدونم یعنی صبر کنم خدا ...
نه
صبر کردن درست میکنه هم تورو آروم میکنه هم بهت اعتبار میبخشه
هم طزف مقابل پشیمون میشه
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏