2777
2789
عنوان

هعی روزگار چیکار کنم

162 بازدید | 25 پست

بچه ها من یه مشکلی دارم روم نمیشه به مامانم بگم

من 15 سالمه

یه ماهه که پریود شدم و هنوزم به مامانم نگفتم

از اونجایی که مامانم نمیدونم نوار بهداشتی رو کجا میذاره من هم اون دفعه هم ایندفعه های شلوارام هعی کثیف میشدن خودم میشستم که نفهمه

و خودمم خجالت میکشم نوار بهداشتی بخرم 

هنوز یه ماه هم هستش نگفتم بهش و عردفعه دردی که میکشم رو قایم میکنم از اونجایی هم که اتاق ندارم و همش جلو چشمش هستم بیشتر سختی میکشم

چیکار کنم اصلا باهاش راحت نیستم

از بس از بچگی میخرم میکرد

حالا چیکار کنم به خدا هر دفعه که پریود میشم خدا می‌دونه چه عذابی میکشم بدون نوار بهداشتی

توروخدا بگین چیکار کنم😭😭😭😭😭

❤️❤️خدا جونم دوستت دارم❤️❤️

دیوونه ای؟ عجیب نیست که 

اونم مثل تو پریود میشه همچین عجیب غریب نیست که واسه خودت بزرگش میکنی

از چی خجالت میکشی؟

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوونه ای؟ عجیب نیست که اونم مثل تو پریود میشه همچین عجیب غریب نیست که واسه خودت بزرگش میکنیاز چی خج ...

آبرو مو می‌بره جلو بابام میگه ازت خون میاد آدم نشدی حقته

آخه من بمیرم راحت شم😭😭😭😭😭

فک کنم فیکی... تاپیکات چیز دیگ میگن، یه جا گفتی 15 سالمه، جای دیگه 17، جای دیگه 26 ، جای دیگه 27...م ...

به خدا تعلیم میکنن اگه بگم 15 سالمه

سن واقعیم 15 هست

قسم میخورم

می‌دونم عجیبهچون بدجوری آبرومو می‌بره جلو همه

دخترای الان که همه ماشاالله رو دارن مث چی خودت برو فروشگاه نوار بردار بخر 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
به خدا من به شدت خجالتیمیعنی برم بخرم از خجالت میمیرم

اولش سخته بری یه بار بخری عادت می‌کنی داروخونه هم خانوم هستن بیشترشون از داروخونه هم میتونی بخری 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

عزیزم روند طبیعی بدنته که همه ی خانوما دارن این خجالت نداره 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.

برو سر خیابون .از اسنپ مارکت سفارش بده وایسا تا پیک بیاد تحویل بگیر یکم خوراکی هم داخلش بگیر برای ای ...

شهرتون خیلی کوچیکه اصلا اسمش هم یاد هیشکی نمیاد

برا همین است مارکت نداره