2777
2789

اونایی سرگذشت زندگیشون پرچالش و عین فیلم و رمانا بوده، مثل شکست عشقی، یا به عشقشون برسن، یا سختی و چالش زیاد داشته باشن تعریف کنن

فرقی نمیکنه ژانرش چی باشه اگر بنظرتون زندگی پرچالشی داشتین تعریف کنید😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااییی الان با حجم زیادی دعوا با خانواده شوهر و شکست عشقی روبه رو میشی:))))) 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

او خیلی طولانی میشه از رمان رمان تر 

سن کم مادرم فوت شد ، پدرم اعتیاد داشت ، با برادرام زندگی میکردیم من اشپزی میکردم و ... 

بزرگتر شدم شاغل شدم ...

عاشق شدم رفت 

بعد اون چند سال بعد عاشق یکی دیگه شدم اونم رفت   ولی عشق قبلیم برگشت و ازدواج کردیم ...

چرا رفتنیه توضیح کوچیکی میدی؟

اون موقع که با شوهرم دوست بودم سنمون کم بود اوایل قصد ازدواج داشت من گفتم خانوادم رضایت نمیدن بعد دیگه قصد ازدواج نداشت کم کم بینمون شکراب شد با هم نمیساختیم دعوامون میشد سر هر چیز کوچیک ...

بعدی ام همه چی خوب بود یعنی عالی بود یه شب یهو پیام داد دیگه نمیخوام ادامه بدم و رفت و دو ماه بعدشم عقد کرد