2777
2789
عنوان

بابام خیلی ازم متنفره

169 بازدید | 17 پست

خیلی بهم توهین میکنه با اینکه من اخلاقم نسبت به خواهرام و برادرام بهتره به همه احترام میزارم بخدا تاحالا به یکیشون توهین نکردم همش ازم ایراد میگیره میگه تو بی خاصیتی و بهم اهمیت نده بگم چیزی برام بخر دنیارو رو سرم خراب میکنه سر یه لقمه نون منت میزاره

تازه اومد با ماشین بوق زد همه خواب بودن من نشنیدم بعد خودش درو باز کرد اومد میخاست منو کتک بزنه بخدا حالم بده خیلی منو ترسوند آخه مگه چیشده بخدا نشنیدم خو

بگید چکار کنم من دیگه خسته شدم بخدا😭😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا شک کردم به خودم نکنه کار بدی کردم که ازم متنفره همش به این فکر میکنم که من چه گناهی کردم آخه می ...

پدر منم از پدر شما بدتر بود خدا روشکر عزرائیل جونشو گرفت تو دختر پاکی هستی اون حرومزاده هستش یه روزی چوبشو میخوره

اتفاقا خیلی از بچه اخرا همش مرکز توجه هستن و همه چی برای اوناست بستگی به خانواده داره

چی بگم کلا حرفمون ک هیچ اهمیتی نداره تو هیچ مسئله ای هم دخالتمون نمیدن ولی ازمون میخان هر کاری میگن بکنیم