2777
2789

بچه ها من با یه مردی زنذگی میکنم که از افرادش فهمیدم

دوستم نداره 

خودش هم گفته فقط بخاطر بچه تحملم میکنه

خیلی حرفا بهم زد که مطمین شدم اصلا دوستم نداره

همیشه فکر میکنم که اگه یه نفر که مورد نظرشه پیدا کنه حتما خیانت میکنه

منم شرایط طلاق ندارم نمیتونم دخترم رو تنها بذارم پشتوانه مالی هم ندارم 

نمیدونم چرا باز دلم شور میزنه نگرانم. 

دلم میخواد بیخیال باشم چکار کنم نگران نباشم که حتی خیانت کرد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلتو بسپرخدا.اینجوری ارومتری. هیچی ماندگار نیست تموم میشه این دنیا. بخاطر دخترت با روحیه زندگی کن . وجود خودت باارزش تر از هرچیزیه 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

دلتو بسپرخدا.اینجوری ارومتری. هیچی ماندگار نیست تموم میشه این دنیا. بخاطر دخترت با روحیه زندگی کن . ...

ممنون. اره بخاطر دخترم. وگرنه دیگه عزت و احترامی برام نذاشته. سرم به دحترم گرمه. به دوستام. دلم نمیخاد برم و یه زندگی دیگه شروع کنم. شاید برام بهتر باشه ولی نمیتونم از دخترم بگذرم. 

ممنون. اره بخاطر دخترم. وگرنه دیگه عزت و احترامی برام نذاشته. سرم به دحترم گرمه. به دوستام. دلم نمیخ ...

بیشتر مادرا همینن با بچه دیگه باید تحمل کرد. 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

می دونم چی میگی منم این بدبختی هارو دارم به اضافه صدتا دیگه

کاش فردا بلند میشدیم میدیدم از این چیزا دیگه غصه نمیخوریم. کاش دیگه هیچ احساسی نداشتیم که دلمون بگیره

خیلی ها نوشتن نتیجه گرفتن اما باید همه کارهایی که میگه انجام بدی که من نمی تونم همش رو سخته برام

منم نمیتونم. انقدر غرورم شکسته دیگه نمیتونم. الانم بهش شک کردم. رفته مسافرت برای کارش. ولی از صبح که رسید هر بار انلاین میشه یه زنی که قبلا خیلی ماجرا داشتن انلاینه‌. حالم خیلی بده. همش از خدا میخام که اگه برنامه ای هست رو بشه منم بفهمم کجای این زنذگی کوفتی ام