2777
2789
چندروزیه خونشون دعوا راه انداخته صداش تا خونه ما میاد به پدرشوهرم میگه منو ببر شمال همه میرن گردش همه میرن تفریح ما چرا نمیریم درحالی که وضع مالی پدرشوهرم خیلی عقبه 

خودشم با ماشین ما میخوان برن

خوب منم باردارم یهو مریض شدم‌یهو چیزیم شد نصف شب باید با آژانس برم تا دیروز هم خودشو میکشت که زود باش بچه بیار 

به نظرتون اگه رفتن چیکار کنم چی بگم‌بهش 

یا به شوهرم چی بگم که به پدرش بگه 🥲🥲اینا نرن

صب کنن بچه به دنیا بیاد بعد برن 

چون زمان خرید ماشین ما پول کمکمون کردن حالا دیگه فک میکنن ماشین خودشونه 

من نمیگم نرن ولی الان وقتش نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما باید زایمان کنی چرا یکی دیگه رو اسیر میکنی

ولش کن بزار بره شرش کمتر😂

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

پولی که کمک کردن ازتون پس گرفتن؟

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...