2777
2789

بابابزرگم وضعش خوبه چند سال پیش خونشو خسته شده بود داد طراح اومد کاغذ دیواری و این داستانا کرد طرف طراحه تالارا بود و واقعا خونه مجللیم ساخت براشون یه دست مبل سفارشی ساخت که با اینهمه مهمون داری و رفت و امد و شاید ۸ سالع اخ نگفته از مبل جهیزیه من نوتره انگار (من۲ساله ازدواج کردم) ببین چه جنسا خوبی میگیره خونش پره از لوازم بهداشتی روغن خوراکی یعنی هرچی اراده میکنی تو خونشون هست فریزرا پر و عاشق اینه که زنش به خودش برسه همه غذاهارو بابا بزرگم درست میکنه مهمونیارو راه میندازه مامان بزرگم هیچ کاری نمیکمه شاید ماهی یکی دوبار اشپزی اونم همش اه و نال میکنه حالا مامان بزرگم یه مدت بهونه گرفت حوصلم سر میره مغازه میخام رفت براش مغازه زد پره لباس کرد براش چند سال کار کرد غر میزد شوهر من بیخوده یبار نمیگه پول اسنپتو من بدم یا من پالتو میخام چرا میگه من حوصله ندارم کارتو ببرم هرچی میخایبخر باید باهام بیاد فبلم ترکی میبینه هی میزنه تو سرش خدا شانس بده خاک تو سرم صبحا تا ۱۱ ۱۲میخابه بابا بزرگم پامیشه صبونه براش اماده میکنه مثلا بره بیرون زنگ بزنه که پاشو صبونه گذاشتم شروع به فوش دادن میکنه مگ چکار کردی چرا بیدارم میکنی و لج میکنه نمیخوره هی کوچیکش میکنه جلو همه زندگیشو خار میکنه یجور رفتار میکنه انگار بی پوله بدبخته دلم برا بابابزرگم کبابه همیشه خجالت میکشه از زنش یه غم و افسوسی تو صورتشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار داری مامان منو توصیف میکنی اینجور آدمها ناسپاس قدر نشناسند.هرچی بیشتر اهمیت بدی بدتر خراب و خودت میکنن بهترین گزینه کم محلیه.فکر میکنن بهشون بهامیدی احترام میذاری خبریه 

الهی دلم براش سوخت خدا بهش سلامتی بده عزیزم ولی چکار میشه کردی زنی ک تااین سن و سال اینجوری بوده ک عوض نمیشه.بعضیا ظرفیت انقدر خوبی رو ندارن فک میکنن طرف وظیفشون بوده.ی سری ام مث پدر بزرگتون خدا تموم‌وجودشو قلب افریده و خودشم جواب قلب مهربونشو بهش میده ب موقعشش

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

هر چی وزه تر و لوس و افاده ای تر مرد بیشتر دوستشون داره و همیشه در خدمته شونه دیگه باید شیوه رفتارم رو عوض کنم یه سلیطه وزه بشم

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                        در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی