خونمون فکر نکنم فروش بره یه مستاجر مجرد داخلشه اطرافش تمیز نمیکنه مشتری ببینه فرار میکنه.آپارتمانه خواستیم بفروشیم یه جا بزرگتر بخریم.گذاشتم سایت دیوار کسب زنگ نزده 3روز هست گذاشتم.شوهرمم چند تا املاکی گذاشته مستاجر تا یکسال قرار داد داره..به نظرتون اگر فروش نرفت بی خیال فروش بشم وبیشتر پس انداز کنم چند سال بعد خونه جدید بخرم؟؟
فروش خونه خیلی زمان میبره تقریبا ۴ ۵ ماه وقت میخواد
و اینکه سعی کن اول تو خونه بخری و بعد بفروشی
چون ممکنه فروختی یهویی تو ۱وهفته خونه دوبرابر بشه و پولت برباد بره
به نام کاربری دقت نمیکنم😑نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ....یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم باید اینو بفروشیم طلا هم بفروشم بزارم روش یه جدید بخریم.پول دیگه ای نداریم
خب همون موقعه ک خونت فروش رفت به محض یک هفته یکی قولنامه کن و مقداری طلا بفروش و باقی رو موعد کن سرمایه
خلاصه خیلی سریع کار کن تووخونه خریدن
انشالله ک بسلامتی بخری و همیشه صدای شادی داخلش باشه
به نام کاربری دقت نمیکنم😑نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ....یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
بستگی به شهرتون و جایی که قراره ماشینو بفروشید داره. بد نیست قبل از معاوضه به نمایشگاهای خودرو سر بزنید هم قیمت دقیق بگیرید هم ببینید مشتری و خواهان داره یا نه