تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مادرمنم درموردمسائل صحبت میکرد ولی من کاملا پایه حرفاش بودم ینی میتونستم صب تاشب بشینم باش حرف بزنم ازهمه چی
وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔
بخدا خسته شدمآدم کم حرفی هم هستم متاسفانه اصلا حوصله ندارم بشینم حرف بزنم وهمه چیزو تحلیل کنم دلمم ن ...
چون مادرته چبزی نگو بهتره احترام بذار تحمل کن خدا حواسش هست تحمل کردی
یه جوری که ناراحت نشن سوال بپرس از موضوعات دیگه بحث رو عوض کن خودتو مشغول کن
تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه
مامان منم وقتی میخواد یه جمله از مهمونیش بگه از یکساعت پیشش مقدمه میچینه تا به جمله اصلی برسه
حالم گرفته میشه
بعد که اعتراض میکنم میگه تو بیحوصله و بد اخلاقی
خدا رو شکر دخترمم مثل مامانم شده
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی