2777
2789
من دارم

من ایراکس دارم دماش تنظیم میشه صفحه سرامیکه

۱۵ ساله دارم 

راضیم

کاربری قطع دسترسی شد ~ درست یادمه یک شب بود ؛ یه چشم اشک یه چشم خون ، دم رَفتنت نفسم رفت ... همه حرفام به دلم موند ...                        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دستگاهی که موج میده به موها منظورمه چه مارکی داری عزیزم

میدونم 

من فر اس درشت دارم 

موقع خرید ب سایزش توجه کن

کاربری قطع دسترسی شد ~ درست یادمه یک شب بود ؛ یه چشم اشک یه چشم خون ، دم رَفتنت نفسم رفت ... همه حرفام به دلم موند ...                        

میشه برام عکسشو بفرستی لطفااااااا

عکسشو صبر کن 

تو ی تاپیک لینکش هست گذاشتم 

باشه عزیزم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1473148/%D9%86%DB%8C%D9%84%DB%8C-%DB%B6%DB%B6-%D9%88-%D8%A7%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%AC%D8%A7%D9%86-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%81%D8%B1%D9%85%D9%88%D9%85

تو این لینکه 

عکس الان تو گوشیم ندارم گلم

قیمتو نمیدونم عزیزم 

ولی همون ۲ و خورده ای ۳ تومن شاید باشه

همون بزن اتو موی فر اس ایراکس 

میاره از همون دارم