2777
2789

دوتا دندون عقل پایینمو جراحی کردم

فک بالام یه دندون عقل سیاه شده سوراخ پوسیده دارم

باید بکشمش

پیش جراح فک و دهان میخوام برم که کارشم خوبه

ولی چون فک بالاس میترسم عق بزنم یا نتونم دهنمو باز نگه دارم.

شماها دندون بالا رو کشیدین سخت بود؟

تازه قهوه ای هم شده،دردم میکنه،خونم میاد گاهی از لثه بالاش.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

نه اصلا 

من که دوتا دوتا باهم فک پایین و بالارو جراحی میکردم نهفته بود تازه 

کشیدن که خیلی راحت تره 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند ماه پیش یه دندون عقل فک بالا کشیدم و همزمان یکیشو فک پایین جراحی انجام دادم

فک بالا به شدت اسون بود شاید ۲ ثانیه کشیدنش طول نکشید 

خجالت بکش دوتا پایین کشیدی برای بالا گریه میکنی

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

نه اصلا من که دوتا دوتا باهم فک پایین و بالارو جراحی میکردم نهفته بود تازه کشیدن که خیلی راحت تره

فک پایین سخت تر از بالا بود؟

من مشکلم اینه که حس میکنم نفسم بند میاد واسه فک بالا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨