malakehhhhhhhhh مدیر عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 17331 عنوان یه خانومی تو همین سایت میگفت با خوندن یه دعایی شوهر خیلی پولدار نصیبش شده | مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 144 پست شما همچین چیزی دیدین یا شنیدین اطرافتون ؟؟؟؟ چجوری تایپیکشو پیدا کنم اره میدونم قرن ۲۱ هستیم و لطفا نصیحت نکنید عزیزان و کسایی ک اعتقاد ندارن تایپیکو ترک کنن مرسی 1404/05/02 | 21:56 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11541 @عشق_همه بله من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5792 بله میایید تاپیک آخرم که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
ثروتمندترین_دختربابل عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 3788 من چهل روز زیارت عاشورا برای شهید نوید صفری خوندم روز چهلم خواهرم شوهر کرد وپشت سرشم نگاه نکرد به نیت ازدواج خواهرت خوندی؟همون روز چهلم خاستگار امد؟ یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه
nazaniinan عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 3913 اره یه وردی هستش اگه خواستی از دختر عموم بگیرم برات بفرستم واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟
ثروتمندترین_دختربابل عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 3788 اره یه وردی هستش اگه خواستی از دختر عموم بگیرم برات بفرستم میشه بزارید اینجا عزیزم یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه