2777
2789

برای سالگردمون تصمیم گرفتیم خانواده هامونو دعوت کنیم برای شام، همسرم پیشنهاد داد از بیرون غذا سفارش بدیم. منم فکر کردم که چون خانواده هامون تو انتخاب غذا طرفدار تنوع هستن، به جای غذاهای همیشگی اینسری فینگرفود سفارش بدیم. چون شام هست، باید حجمشون زیاد باشه، قبلاً توی مراسم تولدم از این فینگرفودا سفارش داده بودیم ولی غذای اصلی هم چلو کوبیده و جوجه کباب داشتیم که خیلی اسراف شد و هیچکس سهم فینگر و غذاشو کامل نتونست بخوره، حتی برای چند روز هم اضافی برای خودمون مونده بود. برا همین این سری میخوام فقط فینگرفود سفارش بدم. میز رو هم خودم تزیین میکنم. پارچه سفید خریدم و ازش زیر بشقابی و رانر درست کردم. روبان سفید گرفتم و ازشون به تعداد لیوان ها پاپیون درست کردم که بچسبونم به لیوانا، روز سالگردمونم گل لیسیانتوس رنگ نباتی و اوریانتال سفید رنگ میگیرم برای روی میز. دوتا شمعدون هم با شمع سفید میذارم. به نظرتون دیگه چیا قشنگ میشه؟؟ راستی میزم ۱۲ نفرس، برای همین همگی دور میز جمع میشیم و غذای هر شخص رو توی بشقابش میچینم. کنار بشقاب غذا، توی پیش دستی سه مدل از شیرینی های شهرمون رو میذارم با قیصی مغز گردو. به نظرم بدون میوه زشت میشه. میوه چی بذارم که توی پیش دستی کنار شیرینیا یه جا باشن باهم؟؟ اصلا نمیخوام دغدغه پذیرایی داشته باشم، هرکی راحت از بشقابش میل کنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما یه غذای اصلی داشته باشه به اضافه فینگر

میوه کوچیک الان گیلاس و زردآلو میتونی بزاری 

یا مثلا شلیل و هلو و خیار رو قاچ کنی بزاری 

که البته این یکی ممکنه قهوه ای بشه سریع 

کهنه به نظر برسه

حتما یه غذای اصلی داشته باشه به اضافه فینگرمیوه کوچیک الان گیلاس و زردآلو میتونی بزاری یا مثلا شلیل ...

اخه ایتمایی که برا فینگرفود انتخاب کردم و همینطووور تعدادشون کاملا سیر کننده میشه، حتی شاید بازم نتونن همشو بخورن! ارررره میوه‌هایی که گفتی عالین گیلاس و زرد آلو😻 اون یکی هارو نه باستی کارد بذارم اون موقع😅 همین دوتا خوبن

اخه ایتمایی که برا فینگرفود انتخاب کردم و همینطووور تعدادشون کاملا سیر کننده میشه، حتی شاید بازم نتو ...

سیب های کوچولو هم خوبه +آلوزرد

اینا هم کارد نمیخوان

خب پس خودتون بهتر میدونید من گفتم شاید مسن تر ها هم باشن سخته براشون خوردن فست فود

موز خیلی بزرگه فکر نکنم تو بشقابش جا بشه

موز رو نصف میکنم و سرشو توی شکر قهوه ای یا از این چیزای رنگی هست که تو لوازم قنادیا میفروشن از اونا رنگ سفیدشو میگیرم تو اونا میزنم که سیاه نشه.

راستی کیک هم بعد شام سرو میکنیم.

سیب های کوچولو هم خوبه +آلوزرداینا هم کارد نمیخوانخب پس خودتون بهتر میدونید من گفتم شاید مسن تر ها ه ...

مسن هامونم پایه‌ان😹😹 اتفاقا پدرهمسرم و مامان بزرگ و بابابزرگامونم بیشتر طرفدار این نوع غذاهان. خواهر و برادرامونم که اصلاً به عشق همین فینگرفودا کلی ذوق میکنن برا مهمونی😹