2777
2789
عنوان

تاپیک قبلم گفتم بیست تا قرص خوردم

124 بازدید | 15 پست

سر یه مسئله با شوهرم دعوامون شدبدترین حرفهایی که میتونست بزنه گفت بهم  ۲۰تا ۲۵تا قرص خوردم شوهرم خبر نداشت شیرخشک بچم تموم شد به شوهرم گفتم بخره

گفتم نمیخرم شیرخودت رو بده

گفتم خرابه گف چرا گفتم به کسی نگی و قرص هارو نشون دادم گفتم اونا که باز شده من خوردم

گفتمیکم درکم کنه در کمال ناباوری دعوام کرد.کاش لال میشدم نمیگفتم بهش کاااش

حالا فقط مسخرم میکنه میگه عرضه مادری نداری گف تو میمردی هم تقصیر من نبوده گف تو لیاقت مادرشدن نداشتی گف غلط کردی خوردی حالام ک خوردی بازم شیرخودت رو بده خدا بخاد بچه میمونه نخاد هم نه 

مطمعنم میره به همه میگه زنم دیوونه شده و مسخره میکنه الان میگه تو قرص خوردی ک بچرو شیر ندی خودتووراحت کنی شیرخشک بدی بهش اصلا فک نمیکردم واکنشش این باشه پوزخند بزنه مسخرم کنه چرا من گفتم اصلا بهش

کاش مرده بودم خداهم نخاست منو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قضاوتت نمیکنم خداشاهده 

ولی با بچه کوچیک یه درصد فکر نکردی چیزیت بشه خدایی نکرده بچت چی میشه؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
قضاوتت نمیکنم خداشاهده ولی با بچه کوچیک یه درصد فکر نکردی چیزیت بشه خدایی نکرده بچت چی میشه؟

بزرگش میکنه همش میگه بچت نمیخادت پسرم یکسالشع میگه تورو نمیخاد چون شیرخشک دادی بهش مهر نداری بهش

دیوانه چی میگی برای خودت خدا منو نمیخواد شوهر ابله شما شیر خشک نخرید باید خودت از بین ببری یکی هست شیر داره نوک سینهاش زخم میشه نمیتونه بده یکی دارو مصرف میکنه بره مسخره کنه بی لیاقت بودن خودش نشون میده چرا تو اعتماد بنفست اینقده پایین در برابرش 

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

دیوانه چی میگی برای خودت خدا منو نمیخواد شوهر ابله شما شیر خشک نخرید باید خودت از بین ببری یکی هست ش ...

واسه شیرخشک نیس

قبلش دعوامون شده بود قرص خوردم 

بعدش گفتم حتما وارد شیر شده شیرخشک بخره ولی بعد مسخره کردنم گف نمیخرم شیرخودت بده