2777
2789
خیلی خوب دوام اوردی والله من نمیتومم از پا اوفتادم اینقد میخوره ی سره اویزونمه

آخه از نظر عاطفی هم خودش هم خودم وابسته ایم

به نظر من حق بچه اس تا دو سال

البته خودتو باید تقویت کنی که هم شیر مقوی باشه هم خودت

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرات متفاوته من از چندتا پرسیدم همشون میگفتن نهایت یک سال من خودم ۷ـ۸ ماهگی از شیر گرفتم بهش شیر خش ...

خب خودت داری میگی شیر خشک

پس نگرفتی فقط جایگزین کردی

خوب چرا وقتی خودت شیر داشتی؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
پسر منم ۲۳ ماهشه ماه دیگه ۲ سالش میشه هنوز از شیر نگرفتمغذا میخوره ولی کم

من ۳ماه مونده به دوسالگیش گرفتمش

ولی اصلا شیر پاستوریزه نمیخوره یعنی لب نمیزنه ها اصلا 

مگر شیرموزش بکنم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
آخه از نظر عاطفی هم خودش هم خودم وابسته ایمبه نظر من حق بچه اس تا دو سالالبته خودتو باید تقویت کنی ک ...

من باشیر خوردنش مشکلی ندارم کلا لب ب غذا نمیزنه اینقد لاغر شده شیر ک بعد یکسالگی مثل ابه .این برا خودشم ضرر داره

هرچه دارم از خداست  
منم با قطع شیر زیر دوسال موافق نیستم ولی میخوام بیفته پاستوریزه کلا نمیخوام شیر نخوره فعلا میخوام ا ...

شیر پاستوریزه هییییییییچ خاصیتی نداره تاکید میکنم هییییییچی

با چیزای دیگه تقویتش کن.بادام و حریره بادام.روغن حیوانی تو غذاها.مغزی جات و ...من همین چیزای کمی که مبخوره رو مقوی میکنم

آخه از نظر عاطفی هم خودش هم خودم وابسته ایمبه نظر من حق بچه اس تا دو سالالبته خودتو باید تقویت کنی ک ...

ولله منم دلم خونه نمیدم . یا اگ بخوابم بگیرمش شاید اگ غذا خور بود تا دوسال میدادم

هرچه دارم از خداست  
خب خودت داری میگی شیر خشکپس نگرفتی فقط جایگزین کردیخوب چرا وقتی خودت شیر داشتی؟

خب عزیزم از اول که گفتم از شیر بگیر بهش شیر خشک یا پاستوریزه بده 

نمیشه که دیگه طفلک هیچی بهش ندی 

خیلی چاق شده بودم نمی‌تونستم رژیم بگیرم همش ضعف داشتم 

بعد کلا بدم میومد از اینکه همه جا تو هر موقعیتی اویزونم باشه برای شیر 😅😅😅

دیگه شیر خشک دادم راحت رژیم گرفتم 

من باشیر خوردنش مشکلی ندارم کلا لب ب غذا نمیزنه اینقد لاغر شده شیر ک بعد یکسالگی مثل ابه .این برا خو ...

پسر من دیگه اینجوری هم نبود.حریره بادام و کاچی میخوره.خیلی خیلی میوه میخوره.سیب زمینی به انواع مختلف

فقط غذا به اون صورت نمیخوره

خب عزیزم از اول که گفتم از شیر بگیر بهش شیر خشک یا پاستوریزه بده نمیشه که دیگه طفلک هیچی بهش ندی خیل ...

حالا من برعکس لاغر شدم بدجور.با اینکه خیلی میخورم همه چی.چیزای مقوی هم میخورم

معذرت میخوام دوستانه میگم ناراحت نشی ازم ولی کارت یه ذره خودخواهانه بود

من امسال حتی روزه گرفتم ولی شیرم رو دادم.به هر حال مادر شدیم و وظیفه داریم.شیر خشک پر از مواد نگه دارنده و تراریخته اس

پسر من دیگه اینجوری هم نبود.حریره بادام و کاچی میخوره.خیلی خیلی میوه میخوره.سیب زمینی به انواع مختلف ...

نه اصلا دختر من کلا با شیر خودم میمونه هیچی ها هیچی نمیخوره از صب فقط با شیر مونده کاش دختر منم کم‌میخورد فقط‌میخورد

هرچه دارم از خداست  
نه اصلا دختر من کلا با شیر خودم میمونه هیچی ها هیچی نمیخوره از صب فقط با شیر مونده کاش دختر منم کم‌م ...

محصولات آی بانو رو میشناسی؟

اگر نمیشناسی سایت و پیج شون رو ببین

محصولات عالی داره برای بچه ها

من از ۶ ماهگی میدم به پسرم.بر پایه سویق هست و بسیار متنوع

من ۳ماه مونده به دوسالگیش گرفتمشولی اصلا شیر پاستوریزه نمیخوره یعنی لب نمیزنه ها اصلا مگر شیرموزش بک ...

شیر نده اصلا ضرورتی نداره

شیر موز که اصلا خوب نیست

حالا من برعکس لاغر شدم بدجور.با اینکه خیلی میخورم همه چی.چیزای مقوی هم میخورممعذرت میخوام دوستانه می ...

منم روزه میگرفتم و شیر میدادم . ولی اصلا نباید شیر خشک و با شیر مادر مقایسه شه. تازگی ها میگن خیلی شیرخشک بهتراز شیر مادره. چون همه چی داخلش داره ولی شیر مادر نه. 

هرچه دارم از خداست