2777
2789
عنوان

نبود آب یعنی نبود زندگی

77 بازدید | 0 پست

قبل از رفتن به مهمانی ها شستن ماشین وسط کوچه با آب شهری رو شاخشه و چون شیر فلکه ای که شلنگ بهش متصل هست از داخل حیاطه دوستان حوصله اشون نمیکشه بعد آب کشی اولیه آب و ببندن و کف مالی کنن بعد دوباده وقت آب کشی آب و باز کنن پس در تمام مدتی که در حالی کف کاری ماشین هستن آب شهری که امروزه به مهمترین و با ارزشترین منبع در جهان داره در جوب هدر میره و این ماجرا جدای از اینکه کلا شستن ماشین با آب شهری کار نادرستی هست + در شهر من مامورین شهرداری هر شب میان و کوچه و خیابون هارو جارو میکنن دستشون درد نکنه و خداوند به رزقشان برکت بده انشاالله پس کوچه کثیف نمیشه در طول روز مگر به گردی یا غباری ساده که با یک جارو دستی قابل رفع هست و هیچ نیازی کاری که اغلب افراد جهت بازی و سرگرمی وسواس یا هر چیز دیگه ای انحام میدن و شلنگ رو باتمام فشارش ول میکنن تو خیابون که جلوی دراشون تمیز باشه+ و مهمترین مور اونایی که تو خونه هاشون باغچه دارن اون شلنگ رو باز دوباره دست کم یک ساعت در باغچه با تصور آبیاری گیاهان باز نگه میدارن که خودش بخش عظیم و حوالی سهم ۱۰ نفر انسان بالغ رو از مصرف روزانه آب به هدر میدن!!

ازین این کارهای شاخص بگیر تا نبستن آب حین مسواک زدن و دست رو شستن که تبدیل به عادت برای اغلب افراد شده تا استحمام که اگر ۱۰ دقیقه باشه طول این ۱۰ دقیقه دوش باز هست و شستشوی میوه و سبزیجات با آخرین توان شیر آب و غیره و غیره که رعایت همین ساده ترین ها میتونه کلی در مصرف آب صرفه جویی کنه درست مشکلات دیگه ای که باعث کم آبی هست مثل کشاورزی غیر اصولی و... اما خودمو در مسئله آب بی تقصیر ندونیم من به سهم خودم الگو رو رعایت میکنم و کاری با دیگران ندارم من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر خواه ملال

دوست عزیزی که به من گفتی بجای مغز در کله ام جلبک دارم شما هر طور دوست داری فکر کن من بشخصه اگر اینطور دارم حرص میخورم برای اینه که بحران کمبود فشار آب یل قطعی امروزش باعثش خودمون و مصرف ناصحیحمون هستیم و مهمتر این هست که متوجه بشید کمبود بارندگی در سال های آخر به کشور و اداره کننده هاش هیچ ارتباطی نداره پس اینقدر خود تحقیر بدبخت و قدر ناشناس نباشیم!!!