2777
2789

مثلا خاویار و چمیدونم چلوگوشت و اینا نه 

چیزای معمولی و روزمره میخوام.خودم شاغل نیستم نمیتونم دائم چیز میز بخرم میخوام از چیزای تو خونه بخورم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر قاشق غدا  بین ۴۵ تا ۶۰ کالری داره حالا بر اساس اون غدا 

مثلا قیمه ۴۵ 

من رژیم داشتم ۸ قاش میخوردم 

ضما قشنگ پر کن بخور

اشتها نداشتی برو دکتر برات قرص بده جون خود سر بری از داروخونه بگیری ممکنه عوارض کلیه و کبد داشته باشه

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

من همیشه سیب زمینی وبرنج میخورم مخصوصا برنج ناهار وشام چرا چاق نمیشم ؟حتی صورتم یکم پر نمیشه 

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.

پودر سنجد با شیر

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

بعد غذات حتمن چیز شیرین بخور 

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

وای چقد چاق شدن راحته

من قصدم چاق شدن نبود فقط شکمو بودم هر دو ساعت ی چیزی میخوردم اکثرا هم غذا

بعد غذا حتما چیز شیرینی بخور میشه عادتت چاق میشی

بستنی

عصرا همیشه چای و بیسکوییت

کلا ی لحظه نمیذاشتم گرسنم شه و وقتی ام میخوردم انقدر میخوردم ک نیاز ب استراحت پیدا میکردم

البته این شیوه چاق شدن بیماری زاست

من باشم از فرصت کم بودن چربی بدن استفاده میکنم و عضله میسازم 

و با سالم خوری چاق میشم 

ن کلی کربوهیدراتو قند