lپریlas مدیر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 1809 عنوان مجرد بمون گشنه باش کتک بخور ولی ازدواج نکن | مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 19 پست باور کنید این و چندین نفر میگفتن تو دلم میگفتم برو بابا شما میدونین من چی میکشمبعد ازدواج هزار برابر شد مشکلاتم وپشیمونم ب حرف والدینتون گوش بدین “اینجا هستم تا حس خوب و نیتهای خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚 1404/05/02 | 19:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوینا_خانی عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 1102 ازدواج با ادم درستبا کسی که عاشقشی عاشقتهوضعیت مالیش متوسط یا پولدارهخسیس خانه زنک بددهن بچه ننه دست بزن دار نیستشمارو ده سال جوون ترمیکنه کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم
vcbh عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 1626 انتخابمون درست باشه چی میشه اون موقعخودم که حالم از خانوادم بهم میخوره یه نفر بهم گفت ، مردا خوبه خوبشون ،بازم بدن .آویزه گوشام شد . منم گله زیاد دارم از خانواده ولی پسر مردم ......
شیرینی_جان عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 1558 اخه گاهی وقتا ادم خیلی تو شرایط سختیه و هیچکسیمدرک نمیکنهاینکه آدم برا یکی از اطرافیانشم دستش بی نمک باشه همون یه نفر انقد ازاره روحی بهت میده که نگو
امبه عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 1467 یه نفر بهم گفت ، مردا خوبه خوبشون ،بازم بدن .آویزه گوشام شد . منم گله زیاد دارم از خانواده ولی پسر م ... خلاصه.مشکلات فرق میکنه🗿🪄 💕⃝🌕 𝙼𝚒𝚘 𝙰𝚖𝚋𝚎