2777
2789
عنوان

چرا من هیچ 💩 نمیتونم بخورم تو این مملکت ای خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 34 پست
اسنپ بگیر تو این گرما نمون زید افتاب

😂عزیزم همه بفکرشون میرسه اسنپ بگیرن حتما پولشو نداره دیگه

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂خب نره بیرون عزیزم

مثل اینه بگی اب نخوره خب هرکی کار داره

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

سیگار مگه ب ادم ارامش میده؟

اره متاسفانه و خودم اهلش بودم خیلی ارامش خوبی داره

صاحب این کاربری اسمانی شد 🖤در تاریخ 1404/05/25 ساعت ساعت ۱ شب خودشو از پشت بام پرت کرد پایین براس شادی روحش صلوات

💔

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

ی سوال دوستان 

من موهامو کوتاه کردم 

البته پسرونه نه ! 

میشه بازم بست ولی کوتاهه 

میخواییم بریم جایی 

ی یجوریم 

از کمبود عزت نفسه ؟ نه؟

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

ی سوال دوستان من موهامو کوتاه کردم البته پسرونه نه ! میشه بازم بست ولی کوتاهه میخواییم بریم جایی ی ی ...

چند بار شده مثلا یکی ی دختریو ببینه و با خودش بگه 

واااای یا خدا نگا اون دختره کن مووهاش کوتاهه 

اصلا موی کوتاه خودش ی مدل خاصه نمیدونم دقیقا چی نگرانت کرد۷

خودش زیباااس

خیلی فکرت بیخودیه 

برو ببین لذت ببر توروخدا

و من چیزی ز دل کندن نمیدانم..

من مث تو پول داشتم بجا سیگار لواشک ترشک آلوچه کرانچی پسته بادوم زمینی و.... میگرفتمهیییی

حالا کی گفته من پول دارم😂

راستش اینجور چیزام زیاد دوست ندارم شیرینی خامه ای میخوام که بخرم مامانم دعوام میکنه 

چند بار شده مثلا یکی ی دختریو ببینه و با خودش بگه واااای یا خدا نگا اون دختره کن مووهاش کوتاهه اصلا ...

😂😂😂

نمیدونم 

میگم که فک کنم از کمبود عزت نفسه

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️