2777
2789

مریم مومن جدیدا برا مشهور شدن خودش چقد از طلاق پدرومادرش میگه هرجا میری کلیپش هست،دیگه شورشو دراورده ،هرچند بچه طلاق بودن وسختی کشیدن قطعا

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

برای معروف شدن نمیگه. برای این میگه که بدونن بچه طلاق بودن اخر دنیا نیست 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم توی یه برنامهٔ تلویزیونی رفته بعد فیلماش پخش شده

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

شاید میخواد اینو بگه بچه طلاقم بودی زانو غم بغل نگیر

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

اره تو هر برنامه ای میگهیا علاقه به ترحمش زیادهیا واقعا انقد زیاد سختی کشیده نمیتونه سکوت کنه

نمیدونم ولی به نظرم هرسری همین موضوع رو بگه دیگه خوب نیس ،تو اکثر مصاحبه هاش شده باشه سی ثانیه به طلاق پدر ومادرش اشاره کرده ،به نظرم بیشتر برا مشهور شدن هست 

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

خیلیم خوبه منم بچه طلاقم دوست دارم بقیه بدونن که چیا کشیدم کارش خوبه حداقل از طرف ما داره به همه میگ ...

اره واقعا سخته حتی تصورشم سخته برا بچه ،ان شالله خدا همه زندگیا حفظ کنه وبه مرحله طلاق نرسه،

خیلی ازش خوشم میاد

اره منم دوسش دارم به نظرم دختر جسور وقوی هست ،