2777
2789

خانوما نی نی م دل درد داره و نمیتونه مدفوع کنه دو روزه ک مدفوع نکرده از دل درد گریه می‌کنه بهش روغن زرد دادم یکم دیروز درست شد امروز باز شروع شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نافشا چرب 

پشتشا چرب کن

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

روغن زرد! بچه پنج روزه؟!!؟؟ 

اگه شیر خودتو میخوره غذاهای نفاخ نخور

اگه شیرخشکی ممکنه بهش نسازه ببر دکتر هم قطره میده برا نفخ هم شیر مناسب معرفی میکنه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
شیر خودتو میخوره

شیر خودمو تو بیمارستان نمیتونس بخوره بهش آپتامیل یک دادیم 

خورد ولی مدفوع میکرد الان چند روزه شیر م می‌ره با شیر دوش بهش میدم هم شیرخشک هم شیر خودم

شیر خودمو تو بیمارستان نمیتونس بخوره بهش آپتامیل یک دادیم خورد ولی مدفوع میکرد الان چند روزه شیر م م ...

شیر خودتو میخوره مربا بخور شیرین بشه شکمش راحت کار کنه بعد ببر دکتر که شیر مناسب خودشو بهش بده بعد روغن اینا نده بچه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم