2777
2789
عنوان

مشاوره رنگ مو

306 بازدید | 8 پست

من موهام بلند بود همشو دكلره كردم ي رنگ خوشگل ارايشگرم زِد

بعدش چون دارو  ميخورم ريزش مو ميداد كلا كوتاه كردم مامانم واسم ي رنگ شيرنسكافه اي زِد ريشه ها قهوه اي شد دكلره ها رنگ گرفت الان بدون دكلره چه رنگي ميشه زِد كه هم خوب باشه هم تَو خونه بشه زد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم اونوقت تيره ميشه كلا؟من از رنگ مو سر در نميارم

يه قهوه اى متوسط در مياد. فكر كن ١٠ روشن ترين رنگ هست و ١ تيره ترين. 

پس ٦.٧ تقريبا ميانه مى شه. در هر حال ريشه ت كمى تيره تر مى شه اما فكر كنم براى رسيدن به يكدستى نسبى، بدون خيلى تيره يا روشن شدن همين خوبه

رنگ n5 هم خوب درمياد ولى كمى تيره تر از ٦.٧ مى شه. كه اونم بشورى يه كم روشن مى شه

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...

البته يه موردى رو هم بگم كه سو تفاهم نشه.. اون عددهاى بعد مميز ديگه تيره يا روشن بودن رو تعيين نمى كنن. بلكه تن رنگ رو مشخص مى كنن. مثلا عدد بك بعد مميز به معنى دودى هست. 

من قبلا ٦.٧ گذاشتم خوشگله. تيره تر خواستى ٥.٧... 

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...