2777
2789
قطعا اگر دچار افت عملکرد شده باشی به بهبود روندت کمک میکنه. دارو های اعصاب و روان رو نه سرخود شروع ب ...

ببخشید زیاد سؤال پرسیدم ولی من تو زندگیم یه سری مشکلاتی دارم که مطمئنم سال‌های طولانی درست نمیشن. با این وجود قرص می تونه افسردگی ام رو کمتر کنه؟ و مشغول به زندگی عادی بشم؟ 

ببخشید زیاد سؤال پرسیدم ولی من تو زندگیم یه سری مشکلاتی دارم که مطمئنم سال‌های طولانی درست نمیشن. با ...

ببین من این قرص رو استفاده نکردم. و همه فکر میکنم این دست مسائل روبرو هستیم. اگر تونستی ذهنت رو آزاد کنی تو خونه و اتاقت درس بخونی یا پانسیون های مطالعاتی یا بری کتابخانه بیمارستان اگر اجازه بدن که کمی آکادمیک تره درس بخونی و دیدی راحت میتونی درس بخونی پس محیط اذیتت میکنه همون کتابخونه یا پانسیون به عنوان مثال به درس خوندن ادامه بده و بدون قرص. اگر روانپزشک برای شما تشخیص افسردگی ماژور دادن و نیازمند درمان با قرص دانستند شما رو، بله . قرص به بهبود حالتون کمک میکنه حداقل یک ماه طول میکشه تا اثرات شروع بشه و حداقل نزدیک یک سال باید مصرف کنید تا به حالت عادی برگردید.

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.