2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا از خودش نپرسیدی؟

حداقل یک ماه طول میکشه تا اثراتش شروع بشه. فلوکستین اولش یکم اضطراب میده 

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

سه چهار هفته طول میکشه تا اثر بذاره 

اگه دکتر تجویز کرده مصرف کن 

ان شاءالله خوب میشی

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

خب چرا از خودش نپرسیدی؟حداقل یک ماه طول میکشه تا اثراتش شروع بشه. فلوکستین اولش یکم اضطراب میده

خودش گفت دو تا چهار هفته طول می کشه اثر کنه. برای من دو هفته شده و تاثیرش چندان زیاد نبوده. 

خوب شد یهو ترک کردم و نیازی هم نبود

وگرنه همینجور ادامه دار میشد

یک سال دوماه خوردم 

وهم هی دوزش بالا یا بلا نمی‌برد مدل عوض می‌کرد 

مجبورن دیگه بدن عادت میکنه 

ولی یهویی پیشنهاد خوبی نبست 

ولی باید نمیخوردم دیگه

راه درستش به تدریج کم کمی وقوع کنی هست

و مث اولش که کم شروع میکنندو یواش یواش

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

خودش گفت دو تا چهار هفته طول می کشه اثر کنه. برای من دو هفته شده و تاثیرش چندان زیاد نبوده.

گفتم حداقل یک ماه طول میکشه تا اثراتش شروع بشه. ولی اینکه به بهبود برسی با قرص، چندین ماه زمان میبره.

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

گفتم حداقل یک ماه طول میکشه تا اثراتش شروع بشه. ولی اینکه به بهبود برسی با قرص، چندین ماه زمان میبره ...

برای درس خوندن مشکلی ایجاد نمی کنه؟ بعد سبک زندگی تا چه حد تاثیر داره؟ 

قطعا اگر دچار افت عملکرد شده باشی به بهبود روندت کمک میکنه. دارو های اعصاب و روان رو نه سرخود شروع به مصرف کنید نه سر خود قطع. چون شروع و پایان درمانش قاعده خودش رو داره که دچار عارضه نشید. در کنار قرص، تغییر یکسری شرایط محیطی که برانگیزاننده حال بد شما هستن هم به بهبود حالتون کمک میکنه.

تمرکز کم میکنه 

من حافظم ضعیف شده یک ساله دارم قرص میخورم 

حوصلم نمیاد درس بخونم 

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉