2777
2789

یکی از دوستام که من چند ساله ندیدمش باهاش ارتباط زیادیم نداشتم الان دوسه ماهه که تقریبا هر هفته از من پول قرض کرده اوایل طول مبکشید که بده ولی بعدا من بهش دادم و گفتم تا فلان تاریخ نیازمه داده بهم

ولی حتی نمیزاره یه هفته بشه مجدد پیام میده پول میخاد نمیدونم واقعا باید چی بگم قرض بدم یا ندم

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر کار میری یا نه؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

سر کار میری یا نه؟

من فعلا نه ولی خب میدونه همیشه پول دارم البته اصلا بهش نگفتم، نمیدونم چجوری فهمیده و بار اول از من پول خواسته تا ب الان

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  
اگه پس میده که مشکلی نداره

اوایل چند باری با تاخیر پس داد ولی بعدا ک بهش گفتم هر بار تا فلان تاریخ بده داده

باید مهارت ن‌گفتن رو بدونی

اتفاقا من کاریو که دلم نخاد انجام نمیدم و نه میگم

ولی چون خوش حساب بود تو این قضیه به شک افتادم