2777
2789

چکار میکنه مگه؟

ما با بچه ا فوقش رستوران یا مافی شاپ میریم جاهایی که شلوغه یا نیاز به راه رفتن زیاد داره نمیریم چون جمع کردن بچه ها سخته ههههه

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکار میکنه مگه؟ما با بچه ا فوقش رستوران یا مافی شاپ میریم جاهایی که شلوغه یا نیاز به راه رفتن زیاد د ...

رفتیم ک شبو بیرون بمونیم اصلا با بچه ها بازی نکرد با من حرف نزد گرفت خوابید صبم گفت گرمه گرمه بعدم مشغول ماشین شد درست شد برگشتیم

رفتیم ک شبو بیرون بمونیم اصلا با بچه ها بازی نکرد با من حرف نزد گرفت خوابید صبم گفت گرمه گرمه بعدم م ...

لابد شغلش خستش کرده 

کارش چیه؟

چکارا میکنین

ببین مثلا ما ۴،۵بار مشهد رفتیم ۴ تایی از زنجان تا مشهد 

خیلی راحت طبق نظر خودمون هرچی خواستیم خوردیم،هرجا دلمون خواسته رفتیم،هرجا راحت بودیم خوابیدیم 

بدون اینکه کسی دیگه بیاد نظر بده که فلان چیزو بخوریم یا فلان جا نریم 

یبارش موقع برگشت فقط عمو ی شوهرم و خانوادش باهاشون هم سفر شدن یهویی،بخدا کوفتمون شد زنش یه جور ادا داشت این غذا رو میخورم اونو نمیخورم،یا مثلا نشد از مسیری که خودمون خواستیم برگردیم،خرید میخواستم کنم نمیشد جور درنمیومد با برنامه ی اونا

واسه همین همیشه خودمون همه جا میریم کار خاصی هم نمیکنیم ولی همین راحت بودنه خودش کلی ارزش داره 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
ما خسته نمیشیم اخه ۹ ماه مدرسه همش تو خونه دوماه بچه ها تعطیل همش تو خونه 😪

مردا درک نداره 

تازه میگن خوش به حالتون همش تو خونه این و استراحت میکنین

من دوست دارم با خانواده خودم بریم

من با خانواده خودمم دوست ندارم حقیقت چون هرکی ی سازی میزنه 

با شوهر بچه ها میریم ن اهل بگو بخند ن بازی با بچه ها 

حتی ی عکس ساده نمیگیره ازمون میگه بدم میاد