2777
2789
عنوان

سونو سینه

1189 بازدید | 33 پست

سلام دوستان عصر میرم دومین سونو سینه بدم. جواب اولی زیاد خوب نبود میشه هرکی تاپیکمو میخونه یه صلوات واسه سلامتیم بفرسته دارم داغون میشم فقط نگران دخترمم.

به دعاتون ایمان دارم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توده تو سینه چپم پیدا شده

شاید فیبروآدنوم باشه نگفت چه نوعیه

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما

عزيزم توكلت بخدا باشه چرا؟؟؟مامانه منم پارسال انجام داد گفتن مشكوكه رفت ماموگرافي گفتن خوش خيمه،امسال باز ميگه سينه هام درد ميكنن هي پشت گوش ميندازه نميره😔😔😔

یه روز خوب میاد

عزيزم توكلت بخدا باشه چرا؟؟؟مامانه منم پارسال انجام داد گفتن مشكوكه رفت ماموگرافي گفتن خوش خيمه،امسا ...

خواهش میکنم ببرینشون.به مامان منم گفتن خوش خیمه با وجود سونو وماموگرافی.بهرحال احتیاط شرط عقله.انشاءلله چیزی نیست اما نباید بی خیال بود

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
نه متاسفانه میگن درد نشونه خوبیه اما من خیلی کم احساس سوزش دارم.

نگران نباش.بهرحال اینطوری خیال خودتم راحت میشه

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا