2777
2789
عنوان

پارگی زبون پسرم .😢😢😢

4535 بازدید | 11 پست

پسرم دوستلشه امروز خرد زمین دوتا دندون جلوبیش رفته توی زبونش اندازه نیم سانت عمق پارگی راه دقیقا جای دندونه زبونشو باز میکنه گوشت زبونش از هم باز میشه . دکتر بردم گفت باید جران ببینه ولی کوچیکه برای بخیه نمیمونه . آنتی بیوتیک داد وسرم شست و شو . به نظرتون خودش جوش میخوره ؟؟ دارم دیوونه میشم از فکر و خیال 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم پسر خواهرم دقیقا اینجوری شد بردیمش بیمارستان بیهوشش کردن بخیه زدن گفتن چون ممکنه خدای نکرد ...

ای وای جدی ؟؟ پارگی زبونش از کجا بوده؟؟ خیلی عمیق بوده ؟؟ دکتر گبت ۵ یا ۶ روز دیگه جوش میخوره والله الان شهری هستم غریبم بسمارستان خوز هم نداره نمیدونم چکار کنم . بهش آنتی بیوتیک داده و سرم و شست و شو

ای وای جدی ؟؟ پارگی زبونش از کجا بوده؟؟ خیلی عمیق بوده ؟؟ دکتر گبت ۵ یا ۶ روز دیگه جوش میخوره والله ...

ببخشید عزیزم دیر جواب دادم نت نداشتم زبونش عرضی پاره شده بود ۶ تا بخیه خورد اگه اشتباه نکنم

خدایا آرامشمو از تو میخوام  
ببخشید عزیزم دیر جواب دادم نت نداشتم زبونش عرضی پاره شده بود ۶ تا بخیه خورد اگه اشتباه نکنم

خواهش میکنم . پسرم الان خدارو شکر زخمش داره بسته میشه دیگه بخیه تزدم فقط آنتی بیوتیک و یکسری دارو استفاده داره میکنه یک چیز جزیی از زخمش مونده تا بسته بشه

سلام عزیز پسر من ۱۱ ماهشه همین ۳ ساعت پیش خورد لبه تخت زبونش و لبش پاره شد خونش بند اومده ولی نمیتونه سینه بگیره تا می خواد شیر بخوره دوباره زخمش باز میشه چه آنتی بیوتیک و دهانشویه ای دکتر براتون تجویز کرده