2777
2789
عنوان

عروس هلندی نرم وحشی شده

164 بازدید | 26 پست

عروس هلندی دارم ۱۵ماهشع قبلا هم خودشو می‌مالید به ظرف آبش ولی تازگیا زیاد اینکارو می‌کنه ظرف آبش برداشتم جاشو تغییر دادم الان حسابی وحشی شده دستی بود دستمو بدجور گاز میگیره اکثر اوقات میره کف قفس یعنی جفت میخواد ؟هرجا میرم ماده پیدا کنم یا مریضن یا بدحال

عروس نر

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گناه دارهببر بده همدن پرنده فروش یا یه جای مطمئن ازادش کنخب توهم بگیرن کنن تو فقس از تنهایی دیوونه م ...

وا پرنده فروشی ببرم مریض میشه دنبال جفتم خدایی اینا از کجا در میارید تو این گرما آزادش کنم میمیره

پرنده شماهم مست شده و نیاز خودشو از طریق همون ظرف برطرف می‌کرده... که شما برداشتید پرخاشگر شده و اول ...

کلا اونم بود وحشی شده بود الان برداشتم اون کارو نکنه دیگه امروز مبرم یکی بخرم براش دستمو گاز میگیره خون میاد اینجوری نبود 

وا پرنده فروشی ببرم مریض میشه دنبال جفتم خدایی اینا از کجا در میارید تو این گرما آزادش کنم میمیره

من کلاااااا

باگذاشتن پرنده تو قفس مخالفم

معتقدم چیزی که خدا بش بال پرواز داده چرا ما از روی خودخواهی بگیرم بندازیم تو قفس

با آرودن گربه و سگ هم مخالف

حیوون ها جاشون تو طبیعت

نه تو قفس