2777
2789

من تمام آینده و زندگیم وصله به کنکور

از تجربه هاتون بگید

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

سال دیگه میخوام برای اولین بار کنکور بدم

ولی کنکوری زیاد دیدم

طرف توی ۶ ماه دارو آورد

طرف ۵ سال پشت بود برای معلمی نیاورد

تجربه از چه لحاظ منظورته؟ امید؟

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو تاپیک معجزه اقوام تو کنکور بخونیکسال پشت بود

باشه ممنونم🙏

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

سال دیگه میخوام برای اولین بار کنکور بدمولی کنکوری زیاد دیدمطرف توی ۶ ماه دارو آوردطرف ۵ سال پشت بود ...

نه امید نه 

همون تجربه و باید نباید ها

سال چندمته؟

امسال دوازدهم بودم 

میخوام ۱ سال پشت بمونم

امسال دوازدهم بودم میخوام ۱ سال پشت بمونم

خوبه پس 

یه سال صدتو بزار ارزششو داره

دانشگاه هم خبر خاصی نیست یعنی فکر نکن عقب موندی چون پشت کنکو‌ری 

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥مشاوره کنکور با هزینه مناسب :)

نه امید نه همون تجربه و باید نباید ها

هر وقت حاشیه اومد سراغت سعی کن بلند شی یه آبی به دست سورتت بزنی وه شعر انگیزشی به خودت بگی

مثل این : وقتی زخمی شدی وقت تسلیم شدن نیست وقت جنگیدن تا آخرین نفسه

همچین جلمه هایی بهت هدف رو یاد اوری میکنه

و هیچ وقت هیچ وقت جایی که درست میخونی بازی یا گوشی بازی نکن

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

خوبه پس یه سال صدتو بزار ارزششو دارهدانشگاه هم خبر خاصی نیست یعنی فکر نکن عقب موندی چون پشت کنکو‌ری

ممنونم خوب بود👌

پشت کنکور بودم امسال سال اولم بود تجربه از چه لحاظ منظورته . راستی اسی نمراتتو دیدی؟ تغییر کرده بود؟ ...

از لحاظ باید نباید هاش 

من سایت برام باز نمیشه دیگه 

دوتا را درخواست دادم هنوز نتیجه نیومده 

یه درسم ‌هم که کلا تصحیح نکرده بودن 

دیگه نمیدونم چی شده الان

هر وقت حاشیه اومد سراغت سعی کن بلند شی یه آبی به دست سورتت بزنی وه شعر انگیزشی به خودت بگیمثل این : ...

خوب بود ممنون

آره گوشی را میزارم کنار و از حاشیه ‌و همه چیز جدا میشم

به احتمال زیادم میرم کتابخونه درس میخونم

از لحاظ باید نباید هاش من سایت برام باز نمیشه دیگه دوتا را درخواست دادم هنوز نتیجه نیومده یه درسم ‌ه ...

منم کلا برام تصحیح نکرده بودن انگار . از کجا فهمیدی تصحیح نکردن و نتیجه ت نیومده؟ از من همه ددسام نمره ش ثابت مونده کنارشم نوشته درخواست ثبت شد از توام همیسنه؟