من طرحیه بیمارستانم.این ماه اولین حقوقمو با کارانه و اینا دادن.بچه های بخشمون هی میگفتن شیرینی بده و از اینجور حرفا.منم خریدم براشون.بعد یه خانم دکتری اونجا هست بچه هامون با این خیلی صمیمین.گفتم زشته به اینم شیرینی تعارف کنم.گفت مناسبتش چیه.گفتم اولین حقوقمو اینا.گفت مگه چقد بهتون میدن که براش شیرینی میدی.واقعا خیلی حس بدی گرفتم از کارمم پشیمون شدم چرا به این ادم شیرینی تعارف کردم.خدایی چجوری بعضیا انقد راحت تو ذوق بقیه میزنن
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.