2777
2789
عنوان

بیاید بگید چکار کنم

100 بازدید | 15 پست

من عروسی داداشمه بعد عروس دو تا ساقدوش میخواد الان واسه من عکس یه لباس فرستاده مدل ماکسی که چاک داره پشتش بند میخوره با دستکش توری مشکی میگه دو تاتون باید این مدل رو بپوشید حالا من موندم بین دو راهی از یه طرف میگم برم خوبه دوباره میگم چون خواهر دامادم باید تک باشم یه لباس زرق و برقی بردارم به نظرتون چکار. کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباس ساقدوش با عروسه اولا هزینش رو عروس باید بده

دوما واسه عکاسی فیلم برداری لباس ساقدوش میپوشن نه کل مراسم رو 

شما لباس شبت رو هر چی دوست داری میتونی بخری

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
لباس ساقدوش با عروسه اولا هزینش رو عروس باید بدهدوما واسه عکاسی فیلم برداری لباس ساقدوش میپوشن نه کل ...

والا من به عروس گفتم میگه که ن باید تو تالار هم همون لباس رو بپوشی 

گذاشتم زد به زودی منتشر میشه

اومد لایک کن

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

خب تو مراسم عوضش کن ساقدوش فقط واسه کلیپه

منم همین حرفو به زن داداشم زدم میگم میشه تو تالار لباسمو عوض کنم میگه نع تو تالار هم فیلم برداری داریم نمیشع

والا من به عروس گفتم میگه که ن باید تو تالار هم همون لباس رو بپوشی

به عروس ربطی نداره بقیه مراسم

عکس و فیلما فقط مهمه 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

خوشگلع حالا ببین اگ‌میشه بعد تو تالار عوض کن لباسی ک‌خودت دوس داری بپوش

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

خوشگلع حالا ببین اگ‌میشه بعد تو تالار عوض کن لباسی ک‌خودت دوس داری بپوش

به نظرت واسه منی که خواهر دامادم مناسبه ؟؟

خودمم دوس دارم تو تالار یه لباس دیگ بپوشم ولی عروس میگه ن فیلم بردارمون گفته ساقدوشا باید همون لباسا تنشون باشه