به نظرم فقط برای فیلماست هر موقع که فیلم طوبی میبینم میگم خوشبحال طوبی که اینقدر فخرالدین دوستش داشت اصلا اطرافیانم اونایی که متاهلن زندیشون اینقدر عاشقانه نیست اصلا عشق اینطوری به نظرم وجود نداره
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
زمان الان محیط ها کلا سالم نداره واعتماد صفر ادمای سمی هر روز دارن چند برابر میشن ،تجربه ها ارتباط های آزاد مخفی نفس گیر آسیب ها سخت داشته بعدش اصلا آسیب نمیبینه اون نفر تا ۲۳سالگی به بعدش وارد ارتباط با جنس مخالف
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
من تو دفتر برادرشوهر کارآموز بودم شوهرم منو اونجا دید یه مدت دوست بودیم بعدش ازدواج کردیم
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید