2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک تو سر تو و اون ادم که مملکتو به گند کشیدین ! حق یکی که واقعا تحصیلکرده رو میخورید از دزدی بدتره

واسه پست و مقام نمیخاد واسه ازدواج نیاز به مدرک تحصیلی داره

[QUOTE=389356214]چرا ؟  خوب واسه یکی میخوام کارش لنگه یه مدرکه 

به همین سادگی فقط یه مدرکه 

از آدمی مثل تو خیلی بعیده که بخواد چنین اشتباهی بکنه نمیترسی گندش دربیاد گرفتاربشی

خاک تو سر تو و اون ادم که مملکتو به گند کشیدین ! حق یکی که واقعا تحصیلکرده رو میخورید از دزدی بدتره

خفشو بابا

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

واسه پست و مقام نمیخاد واسه ازدواج نیاز به مدرک تحصیلی داره

عزیز دلم اینکه بدتره توحاضری یه نفر بخاطر تو زندگیش تباه بشه

بعدش یه نگاهی به خودت بکن چطور از یه رابطه اشتباه چقدر ضربه خوردی 

زندگی کن بگذار دیگران زندگی کنن

[QUOTE=389356214]چرا ؟ خوب واسه یکی میخوام کارش لنگه یه مدرکه به همین سادگی فقط یه مدرکه از آدمی مث ...

بابا واسه اداره که نیست واسه ازدواجه این مدرک رو لازم داره بیرون که نمی خاد ببره 

دیگه اجبار پیش اومد واسه دل خوشی طرف میخاد اینکارو بکنه قصدش خیره 

اینقدر سخت گیر نباش بچه مثبت

عزیز دلم اینکه بدتره توحاضری یه نفر بخاطر تو زندگیش تباه بشهبعدش یه نگاهی به خودت بکن چطور از یه راب ...

بجای این حرفها یه راه حل درست حسابی یادمون میدادی 

بعد تو عمرم  از یکی خوشم اومد که این شد میدونی حوصله دانشگاه رفتن رو نداره یعنی حالش خوب نیست بره مشکل داره وگرنه هوش و استعداد رو داره باسواد هم هست

بعد این همه دکترای افتخاری میگیرن چی 

بابا واسه اداره که نیست واسه ازدواجه این مدرک رو لازم داره بیرون که نمی خاد ببره دیگه اجبار پیش اومد ...

مگه برا دلخوشی طرف باید گوز گوز بکنه 

خودواقعیش باشه

تومعلومه خیلی کارت تو خلافه فقط مظلوم نمایی میکنی 

برو هر غلطی میخوای بکن به درک 

بجای این حرفها یه راه حل درست حسابی یادمون میدادی بعد تو عمرم از یکی خوشم اومد که این شد میدونی حوص ...

اون دکترای افتخاری که میگی هیچ ارزشی نداره 

بعدش تو کسی نیستی یاد بگیری چون یاد گرفتی فقط با اشتباه و کنار آدمای اشتباهی باشی 

چرا بهش فحش میدی؟ خب بقیه میرن پیام نور بفرض دانشگاه ازادو ....

حالا این میخواد بخره.

اونم اگر بفروشن.

الان رشته هایی مث علوم پایه واقعا ارزشی نداره که تو بخوای بخاطر ش حق کسیو ضایع شده بدونی

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه