2777
2789
عنوان

از مردک هیز فیلم گرفتم آبروشو بردم

1008 بازدید | 62 پست

سلام دوستان انروز شوهرم و پسرم رفتن بیرون. منم تنها تو مغازه بودم. یک پیر مردی حدود هفتاد سال بود که برای اداره راهسازی کار میکرد این از صبح چندین بار اومد خرید کرد یا جلوی مغازه مینشست و منم کار خودمو میکردم. مادرشوهرم اومد دیدش رفت براش سیب اورد گفت به بقیه همکارات هم بده. مهندسشون خیلی ادم حسابی بود اونم اومد برای همشون خرید کرد و خیلی متین بود. خلاصه بعد شوهرم و پسرم اومدن. باز این پیر مرد اومد خرید کرد من جنس میچیدم و شوهرم پشت دخل بود. بعد شوهرم گفت میرم خونه لباس عوض کنم . پشت سرش هم پسرم رفت خونه مادرجونش و من تنها شدم. خلاصه این پیر مرد اومد دم در گفت شمارتو بده با تعجب گفتم شمارم برای چی میخوای؟؟؟ گفت لازم میشه کاری داشتی زنگم بزن. گفتم من کاریت ندارم شما هم امروز کارتون تموم میشه میرید دیگه. گفت نه من بازم میام بهت سر میزنم شمارتو بده. خلاصه من جوابش ندادم رفتم رو صندلی نشستم. مغازمون دوربین نداره. دوربین گوشیم روشن کردم. اومد روبروم اصرهر رو اصرار شمارتو بده. برام شماره کارتت بفرس من برات پول واریز میکنم. پول لازمت میشه اینااااا. همشم حواسش به بیرونم بود کسی نیاد. خلاصه شوهرم لباس عوض کرده بود از راه رسید. پیر مرد رفت دم در منم تو دو جمله به شوهرم گفتم. شوهرم رفت یقشو گرفت. پیر مرده گفت گه خوردم علط کردم دوتا هم شوهرم زد تو گوشش. همین دیگه طرف راهشو گرفت رفت. به شوهرم گفتم مهندس اون بالا هس برو بهش بگوووو. شوهرمم سوار ماشین شد رفت سراغ مهندس 

خلاصه به مهندسشون گفته بود اونم گفت همین الان دیگه بیرونش میکنم کلی هم فحشش داد. مهنس هم کل خیابون گشت پیداش نکرد. بعد اومد در معازه کلی معدرت خواهی کرد ایناااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایوللل به تو شیررر زن 🤩🤩

حالا یکی تاپیک زده بود به دوست متاهلش که بهششش شماره میدن و اونم از همشون شماره میگیره وبا همشونشم لاس میزنه  اسکرین چتشو برای این میفرسته حسودیشششش میشد 🥴🥴🥴😒😒😒🤣🤣

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

حالا اینقدر بی آبروش نمی کردیاز مغازه بیرونش می کردی و درو قفل می کردی

چرا ؟ که به خودش اجازه بده با کسی دیگه ایم این کارو بکنه؟اتفاقا باید بی ابروش میکرد نونشم قطع میکرد که کرد 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

خلاصه به مهندسشون گفته بود اونم گفت همین الان دیگه بیرونش میکنم کلی هم فحشش داد. مهنس هم کل خیابون گ ...

ایول بهتت ـخوششمم اومد 🤩🤩

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

آدم بی غیرت و بی ناموس آبرو سرش نمیشه 

اتفاقا باید بدتر از اینا میکرد

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

اتفاقاا همچین ادمی باید یه بار بی ابرو بشه که دیگه نیاد برای زن متاهلل خیریه باز کنه قرمساق 

چرا ؟ که به خودش اجازه بده با کسی دیگه ایم این کارو بکنه؟اتفاقا باید بی ابروش میکرد نونشم قطع میکرد ...

نونش قطع بشه زن و بچه ی بیچاره ش چه خاکی به سر بریزن؟

اون پیرمرد هیز و هوله 

زن و بچه هاش چه گناهی کردن