بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آدم تو خانواده بسته و سنتی واسه کوچیک ترین حق هاش میجنگه من برا درس خوندن تو یه شهر دیگه ۱ هفته غذا نخوردم ۱ ماه قهر بودم ۵۰۰ نفر رو واسطه کردم که فقط بزارن یه شهر دیگه درس بخونم در صورتی که ملت واسه قبولی بچشون چیکارا نمیکردن دیگه لاک یه بخش قضیه اس فقط
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست
کسی که نماز بخونه خیلی سخته مدام لاک پاک کنه،همسر من مذهبیه خودم هم اهل غسل کردن ونماز خواندن واسه همین لاک نمیزنم چون اذیت میشم،واصلا برام قشنگ نیست ناخن رنگی
اره من بچه بودم هرموقع لاک میزدم بابام یه چرت و پرتایی میکگگفت ، البته الان فهمیدم به شوخی بود ولی حتی شوخیشم باعث شده یود سر لاک زدن نگرانی داشته باشم . مثلا پدرم میخواست حالیم کنه قرار نیس خیلی غلطا کنی
کاش محو شم از این مملکت
کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...