2777
2789

خیلی خیلی برام عجیبه یه تاپیک دیدم تو اینستا مسخرش کرده بودن 

اومدم سرچ کردم دیدم واقعیه😐😐😐😐واقعا کسی که ساده ترین چیزهارم نمیتونه انتخاب کنه ، چجوری زندگی میکنه؟

حتی زمان قاجارم این حرفا انلاک شده بوده..

واقعا برام عجیبه!!!

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله متاسفانه آدمای کنترل گر زیادن

و اطرافیان هم همراهیشون میکنن!

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

آدم تو خانواده بسته و سنتی واسه کوچیک ترین حق هاش میجنگه من برا درس خوندن تو یه شهر دیگه ۱ هفته غذا نخوردم ۱ ماه قهر بودم ۵۰۰ نفر رو واسطه کردم که فقط بزارن یه شهر دیگه درس بخونم در صورتی که ملت واسه قبولی بچشون چیکارا نمیکردن دیگه لاک یه بخش قضیه اس فقط

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

من مامانم اینطوریه

ی صد آفتاب نمیزاره بزنم😐چ برسه لاک

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

من دبیرستان بودم عاشق لاک زدن و ناخن بلند گذاشتن بودم

داییم همیشه چیزم میگفت

دختراشو نه میذاشت لاک بزنن نه ناخونشونو بلند بزارن

و همیشه بد منو میگفت 

الان دختراش ناخن میکارن ولی من لاکم دیگه نمیزنم

کسی که نماز بخونه خیلی سخته مدام لاک پاک کنه،همسر من مذهبیه خودم هم اهل غسل کردن ونماز خواندن واسه همین لاک نمی‌زنم چون اذیت میشم،واصلا برام قشنگ نیست ناخن رنگی 

ناخن‌های خودم کشیده وخوشگلن

اره من بچه بودم هرموقع لاک میزدم بابام یه چرت و پرتایی میکگگفت ، البته الان فهمیدم به شوخی بود ولی حتی شوخیشم باعث شده یود سر لاک زدن نگرانی داشته باشم . مثلا پدرم میخواست حالیم کنه قرار نیس خیلی غلطا کنی 

کاش محو شم از این مملکت

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...