2777
2789

یعنی هیچکس راضی نبوده ازش؟چرا؟

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خوبه ک

ولی میگن معین کرمی بهتره

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

عالیه

همه از کرمی تعریف میکنن

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

والا من چند سال پیش کلاسشو ثبت نام کردم ،آزموناشم خیلیاشو بالا میزدم ولی تو کنکور نتیجه ای نگرفتم 

من عباسپور رو چند جلسه شو گوش دادم از مباحث مشکل دارم و رفع شد مشکلم  و برای نهاییم معین کرمی رو چک کردم نتیجه ی تقریبا مطلوبی گرفتم...

You're all the things I've got to remember

حرفای جن سی میزنه؟؟ ببین من خودم از درسنامه کتاب مهروماه یسری درسا رو‌خوندم انصافا خدا خیرشون بده چقد خوب توضیح داده بودن‌مثلا هندسه دوازدهمو من کلا با درسنامه مهذوماه رفتم جلو تو کتابای رتبه یک پارسالم صبا معصوم نییا دیدمش تاجایی که یادمه همون عکسی که نشسته رو زمین کتابای کنکورش هم روهم گذاشته 

من خودم هم دانش آموز آریان بودم هم معین 

آریان هزار تا تکنیک میده که تو میری سر جلسه کنکور ذهنت قفل میکنه نمیدونی از کدومش استفاده کنی

حتی یه سری از تکنیکاش جواب نمیده 

و این فقط نظر من نیس. رفیقمم سال اول کنکورش دانش آموز آریان بود کنکورو رید 

سال دوم با معین کلاس گرفت تراز کنکورش ده هزار شد

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

من نظام قدیم بودم قبلا واقعا. راضی بودم کلاس سه روزه جمع بندیش رفتم ۵۵ زدم اون زمان

چون نظام قدیم سوالای ریاضیش روتین تر بودن به نسبت وقتی حل میکردم 😶میشد باهاش زد ولی اکثر سوالای ۹۹ به بعد رو به جز سال ۱۴۰۱ به سختی میشد باهاش جواب داد 😶

من استفاده نکردم ولی از جایی شنیدم که بین سالای ۹۹ تا ۴۰۰ معروف شد ولی بعد چندتا کنکور فهمیدن که وقت ...

دقیقا از سال 1402 به بعد همه ب این نتیجه رسیدن

هیچکدوووم از تکنیکاش سر جلسه جواب نمیداد

حتی یه سریا به شوخی میگفتن احتمالا طراح خودشه سوالارو یه طور طراحی کرده که نشه با تکنیکاش به جواب رسید

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

چون نظام قدیم سوالای ریاضیش روتین تر بودن به نسبت وقتی حل میکردم 😶میشد باهاش زد ولی اکثر سوالای ۹۹ ...

نمی‌دونم من شنیدم برا نظام جدید ب خوبی نظام قدیم نیست اریان حیدری 

من  کنکور ۹۹  بودم 

از نظام جدید هم‌خبر‌ندارم ولی خب اون سؤالای ساده رو‌هم‌با راه حلای میانبر‌میگفت

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
نمی‌دونم من شنیدم برا نظام جدید ب خوبی نظام قدیم نیست اریان حیدری من کنکور ۹۹ بودم از نظام جدید هم ...

بله 😅

دقیقا همینه 👌🏻خیلی از سوالای نظام جدید رو با میانبر نمیشه حل کرد 😅