2777
2789

مادرشوهرم مریضه بماند که عین سگ پاچه همرو میگیره توی تاپیکهای قبلیم هست چه اعجوبه ایه

تمام مخارج و رفت و آمد درمانش پای همسرمه

یه وقتایی که سرکاره و نمیرسه ببرنش بیمارستان گاهی خواهرای مادرشوهرم(خاله شوهرم) میان خواهرشون میبرن البته با هزینه همسرم فقط همراهش میرن

بعدش کلیییی بی محلی میکنن به ما و جفنگ میگن که شما به خواهرمون نمی‌رسید

یا مثلا میریم خونه‌ مادرشوهرم خاله شوهرم میره در یخچال هرچی خوراکی خوشمزه اس میده به بچه های خودش تمااام سوراخ سمبه های خونه مادرشوهرم بلده انگار خونه خودشه راحت بیسکویت اینا میاره میده به دخترش بدون اینکه به بقیه تعارف کنه اونوقت من که 14 ساله عروسشونم جرئت ندارم برم در یخچال مادرشوهرم

هر بار که میریم اونجا این خاله هاش اونجان و حسابی بریز بپاش میکنن تازه میگن شام میمونید؟! کم غذا گذاشتیم به اندازه خودمون... همشم تو گوش خواهرشوهرام و مادرشوهرم از بدی ما عروس ها میگن

وقتی اونجاییم کلا اختیار خونه و آشپزخونه دستشونه خیلی حس بدیه

انگار نه انگار خونه پدری شوهرمه

چیکار کنم بنظرتون

خونه پدری شوهرته خونه پدری خودت ک نیس ول کن من بعد ده سال خونه مادرشوهرم کاملا رسمی میرم دعوت هم نکنه شام و ناهار امکان نداره بمونم...

میگه ب خواهرمون نمیرسی بگو من ب مامانم میرسم خواهرزاده هاتم ب مامانشون برسن خاله 

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نرفتی از اول ، نبودی در صحنه واین طبیعیه .....

جفنگ هم ک اصلا ارزش حرص نداره، از سوز دلشون میگن میخوان عروس کلفت باشه تا نیست از زورشون ب حرف رو میارن ....

شام هم تا میگن میمونید سریع بگو بله میمونیم ، ما که مهمون نیستیم ما خودمون ی جورایی صاحبخونه ایم ...

از اول باید درست عادت میدادی. الانم کاریشون نداشته باش، که همین همراهش بیمارستان و دکتر رفتنم دیگه انجام نمیدن و میوفته گردن خودت. همون تا میتونی رامشون کن و باهاشون توی جنگ و دعوا نرو

دیگه خواهر از عروس نزدیکتره.معلومه که اختیار دست اوناس.مثل مهمون برو دو ساعت بشین پاشو بیا دیگه.بهتر ...

حتی شوهرم در بودن اونا اختیار نداره بره در یخچال 

دنبالش میان چی میخوای چرا اومدی آشپزخونه در این حد

وا خب صاحب خونه با خواهرش راحته و خواهرش رو دوست داره و صیمی ان 

خواهرش هم اختیار میکنه 😐😐😐حسودیه اینکارت

شوهرت هم مامانش رو میبره دکتر و هزینه پرداخت میکنه(هیچ وظیفه ای نداره)اما خب ثواب داره و اگه شرایط مالیتون میکشه و پول کم نمیارید کمکش کنید

از اول باید درست عادت میدادی. الانم کاریشون نداشته باش، که همین همراهش بیمارستان و دکتر رفتنم دیگه ا ...

خیلی خواهراش از اول توی سوراخ سمبه خونش بودن من چجوری عادت میدادم آخه انقدر سلیطه آن راه به هیچکس نمیدن

عزیزم حوصله داریا،ول کن توروخدا حیف نیست اعصاب روانت روسر اونم خاااااااااله شوهر به هم میریزی،این همه بزرگان روانشناسان داد میزنن بابا ادمای سمی زندگیتون روحذف کنید حتی اگر هم خون باشه وقتی ارامشت رومیگیرن باید دور بشی ازشون

وا خب صاحب خونه با خواهرش راحته و خواهرش رو دوست داره و صیمی ان خواهرش هم اختیار میکنه 😐😐😐حسودیه ...

اخه عزیزم چطور خرجش با ماست ولی اونا بیان بخورن ؟ بعد تازه به ما میگن شام نمونید غذا واسه خودمون گذاشتیم